Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ukažte nohy! Pořiďte si trendy leginy a punčocháče

28. září 2012 | 07:32

Období krátkých sukní a kraťásků už pomalu končí. Vám se ale přesto ještě nechce krásné tuniky, šaty a sukýnky uložit na dno skříně. Pokud nejsou vyloženě plážové, nechte je ještě venku a kupte si leginy, nebo trendy silonky. Na podzim poletí punkový styl!

Chladnější počasí  není omluvou pro lenost! Buďte královnou ulic i když už není léto. Puntíky, hvězdy, pruhy, barevné kosočtverce, nebo latech, zipy či punkové, stříbrné cvočky.  Na výběr je toho opravdu mnoho, stačí si jen vybrat, co je vám nejbližší!

HM, 349 Kč
Autor: Archiv firem

1. Silonky a kraťasy

Asi nejjednodušší varianta. Pokud tyto dva prvky dokážete sladit elegantně, pak v nich můžete vyrazit do města, na schůzku, nebo klidně i do divadla! Dávejte si ale velký pozor.

Nedoporučuji kombinovat jiné, než stejnobarevné oblečení. Zkuste třeba puntíkované silonky s černými kraťasy. Pokud vám chybí barvy, doplňte celek bílou halenkou a žlutým, delším sakem!

2. Silonky a sukně

Opět nedoporučuji šílené barevné kombinace. Vyhrajte si naopak se vzorem silonek, kterých je na trhu nepřeberné množství.

Inspirujte se, jak kombinovat leginy a punčocháče!
Autor: Archiv firmy Happy Socks

Například silonky, které mají na jedné nohavici pruhy a na druhé hvězdy originálně sladíte s černou sukní nad kolena, tmavými teniskami a bundou s kožíškem. I zde platí pravidlo, že pokud chcete outfit doplnit, zkuste třeba barevný šátek, nebo čelenku!

3. Nesmrtelné leginy

Skvělá alternativa, pokud vám v zimě nejsou příjemné denimové kalhoty. pokud se vám líbí například latexové a bojíte se, že by vám v nich byla zima? Ale co vás nemá. Dnes se už vyrábí i speciální, vyteplená verze. Skvěle vypadají i punkové, okované leginy. Noste je s kozačkami pod kolena, nebo kotníčkovými botami na podpatku!

Leginy a punčocháče na podzim poletí
Autor: Archiv firmy Calzedonia

Autor: Eva Dvořáková, Klena