Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak se dlouhodobě zbavit chloupků? Otestovaly jsme epilační péči značky Braun!

12. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Dlouho očekávané léto je tady a my konečně můžeme obléct milované letní šaty, které na nás celou zimu netrpělivě vykukovaly ze skříně. A protože vždy na jaře řešíme, jak docílit hladké pokožky bez nevzhledných chloupků, rozhodly jsme se vyzkoušet novou epilaci od značky Braun a podělit se s vámi o naší zkušenost. Chcete vědět, jak zůstat hladká co možná nejdéle?

Protože se snažíme využívat náš čas efektivně a být přitom vždy krásné, usoudily jsme, že se s vámi podělíme o své poznatky z oblasti epilace a tím podpoříme revoluci k cestě za hebkou a krásnou pokožkou!

Holení jako prokletí

Všechny se nejspíš shodneme, že holení je skutečně otravná činnost. Jeden den se chloupků zbavíme a druhý den abychom začínaly znovu.  A takhle pořád dokola. Společenské nároky jsou neúprosné a tak hledáme všemožné způsoby, jak tohoto cíle dosáhnout. Před nedávnem jsme našly řešení nad zlato - epilační strojek Braun Silk expert IPL!

Braun Silk-expert IPL
Autor: Procter & Gamble

V čem spočívá kouzlo?

Před použitím odstraníme chloupky a strojkem přejíždíme po pokožce. Systém funguje na základě technologie světelného ozařování, které se během používání samostatně upravuje podle tónu a tipu naší pokožky. Metoda je tedy šetrná, bezpečná a vede k trvalému odstranění chloupků! Braun Silk-expert IPL se perfektně přizpůsobuje křivkám těla a stimuluje krevní cirkulaci, což pokožce navrací zdravý vzhled a přirozenou pružnost.

 

Epilace Braun? Za nás všemi deseti!

Již po čtyřtýdenní proceduře, která každý den zabere maximálně 10 minut, jsme zaznamenaly výrazný pokles v růstu chloupků. Přístroj funguje velmi jemně a žádné podráždění se i přes citlivější tip pokožky nedostavilo. Pleť je díky promasírování přístrojem krásně rozzářená. Po několika měsících pravidelného používání už podle ohlasů ze všech stran epilace není vůbec zapotřebí a my se nemůžeme dočkat doby, kdy se tak stane! Přístroj je cenově dostupný a ideální i pro ty z nás, které se s epilací teprve začínáme poznávat.

Smysluplná investice

Většina žen, které epilaci IPL používají, potvrzují, že během přibližně tří měsíců zaznamenávají úžasné výsledky. Až 12 měsíců od poslední epilace bude vaše pokožka znatelně hebká a s minimem chloubků. Strojek si můžete pořídit domů, oproti ošetření v salónu je to pohodlnější a výrazně levnější.

Braun FaceSpa
Autor: Procter & Gamble

Nový přístup v péči o pokožku

Braun FaceSpa je nový doplněk k obličejovému epilátoru pro obnovu pokožky. Obsahuje kartáčky k čištění pleti, které velmi jemně odstraňují nečistoty, promasírují pokožku a tím přispívají k jejímu celkovému zdraví. Masážní nástavec se snadno čistí a nabízí 6 různých procedur ukrytých v jednom přístroji. Stovky mikrovibrací nabízí maximální formu masáže obličeje. Jeden přístroj a šest různých možností využití!