Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak dostat pleť po létě do pohody?

7. září 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto je sice krásné z hlediska odpočinku, dovolených a sluníčka, ovšem co se týče pleti, dá nám pořádně zabrat. Působení slunce, větru, občasné působení bazénového chlóru či mořské vody. Právě proto bychom pleti měli dodat potřebnou hydrataci a aktivní látky. Jak na to?

Hydratace i po létě

Dodávat pleti hydratační aktivní látky během léta je základ, ovšem na podzim na to také nezapomínejte. Správně hydratovaná pleť je vždy poznat – nepůsobí povadle, pokožka je pevnější a rozjasněná.

Ideální volbou je Hydratační sérum s ceramidy (198 Kč), které zanechává na pleti hedvábný pocit. Je vhodné pro všechny typy pleti a věkové kategorie.

Autor: RYOR

Zbavte se staré pokožky

Pokožka se pravidelně zbavuje svých starších vrstev a odumřelých buněk. Není od věci ji trochu pomoci. A proč? Aktivní látky z kosmetických přípravků se pak dostanou hlouběji do pleti. Vyzkoušejte Enzymatický peeling (142 Kč), který stačí nanést na pleť a nechat působit alespoň 5 minut. Po aplikaci bude pokožka neuvěřitelně jemná.

Ale pozor! Máte-li citlivější typ pokožky, dejte přednost raději klasickému Peelingu (107 Kč), kde si intenzitu zjemnění dokážete určit sami pomocí mechanické masáže.

Autor: RYOR

Opálení na podzim? Žádný problém!

Pokud smutně koukáte, jak vaše opálení mizí, nevěšte hlavu. Řešením je Samoopalovací mléko RYOR (183 Kč), které se skvěle nanáší, nedělá fleky a naopak získáte krásný bronzový nádech.

Stačí aplikovat před spaním rovnoměrně ve 2 tenkých vrstvách a ráno uvidíte výsledek.

Autor: RYOR

Nezapomínejte na pokožku těla, vyplatí se vám to.

Nejen pokožka obličeje, ale i těla se zbavuje svých horních vrstev. Proto je potřeba pokožku pravidelně promazávat. Ideální je Ultramastné tělové mléko (139 Kč).

A pozor, máme ještě jeden tip pro lenochy. Pokud už večer nemáte sílu aplikovat tělové mléko na celé tělo, zkuste Hydrofilní olej pro koupel a sprchu (104 Kč). Stačí pár kapek a olej vaši pokožku nejen umyje, ale i promastí. Esenciální oleje s vůní levandule a meduňky vás navíc krásně zklidní a připraví ke spánku.

Autor: RYOR

A pokud si nejste jisti výběrem vhodných přípravků, napište nám do naší kosmetické poradny. Veškeré informace najdete na www.ryor.cz včetně seznamu partnerských prodejen po celé České republice