Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 kosmetických výrobků, které by vám na jaře rozhodně neměly chybět

22. dubna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro je tady a se změnami teplot přichází i postupné odkládání svršků a tedy i příprava na léto. A my vám přinášíme tipy na kosmetické výrobky, které by vám v tomto období rozhodně doma neměly chybět. 

1. Samoopalovací mléko pro první opálení

Pokud plánujete vytáhnout sukni či kratší tričko a nemáte chuď ukazovat po zimě svojí bílou pokožku, využijte samoopalovací mléko. Doporučujeme samoopalovací mléko RYOR –seženete ZDE za 183 Kč, které má jemnou vůni a způsobuje rovnoměrné bronzové zabarvení pokožky.
Ideální je předtím použít Cukrový peeling Lemongrass, který Vás nejen osvěží, ale i zbaví odumřelé pokožky, a tím pádem vám opálení déle vydrží.

Autor: RYOR

2. Zpomalovačem růstu chloupků zesvětlí a zjemní chloupky

Velmi zajímavý přípravek, který obsahuje extrakty z 12 různých bylin, které růst chloupků nejen zpomalí, ale chloupky i zesvětlí a zjemní. Důležitá je ovšem pravidelná aplikace. Přípravek můžete využít jak na nohy, ruce, tak i například na oblast nad horním rtem, tváře či třísla.
Zpomalovač růstu chloupků zakoupíte za 139 Kč přímo TADY

Autor: RYOR

3. Čistěte pleť nejen zvenku, ale i zevnitř

Čisticí čaj Lymfodren má lahodnou chuď, najdete v něm například květ ibišku, ale i třeba pampelišku, vřes, měsíček a citronelu. Pijte 1-2x denně teplý alespoň po dobu 6 týdnů. První týden, kdy dochází k intenzivnímu čistění organismu, se pleť může lehce zhoršit (odcházejí toxické látky), ale další týden uvidíte, že pleť je rozjasněnější. 

Autor: RYOR

4. Hydratujte intenzivně!

Hydratace není nikdy dost, je potřeba téměř v každém ročním období i každém věku.
Vyzkoušejte například Revitalizační sérum s kyselinou hyaluronovou a arganovým olejem, který obsahuje vysoké množství hydratačních látek, současně stahuje póry a redukuje vrásky.
Můžete aplikovat 2x denně, ale především večer. A proč večer? Organismus během spánku regeneruje, a pokud pleti dodáte velké množství aktivních látek, které jsou v séru obsaženy, regenerace bude o to intenzivnější. Zakoupíte na www.eshop.ryor.cz za 214 Kč

Autor: RYOR

5. Zbavte se přebytečného tuku a celulitidy

Vyzkoušejte přípravek s obsahem extraktů z mořských řas, ale i středomořských bylin a kofeinu. Přípravek s názvem Lipored Ultra napomáhá nejen odbourávání tuku, ale i k redukci celulitidy. Při pravidelné aplikaci je výsledek opravdu znát již po 3 týdnech. 
Emulzi seženete ZDE za 223 Kč

Autor: RYOR