Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Oční linky a stíny v jarních odstínech

28. března 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je vyzkoušíme za vás!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Video se připravuje ...
Testování kosmetiky v jarních barvách. • VIDEO: Adam Balažovič

Tentokrát jsem na sobě vyzkoušela pět kosmetických výrobků. První na řadu přišly oční stíny Artdeco Pearl, perleťové, odstín 120 Pink Bloom. Stíny byly krásně jemné, dobře se nanášely a výrazné byly už po prvním nanesení. Jsou lehce perleťové a hází malé odlesky modré. Sama od sebe bych si takovéto výrazně růžové stíny nekoupila, ale zamilovala jsem se do nich na první pohled. Další výhodou je jejich balení. Paletku si můžete poskládat podle sebe, proto jsou tak maličké. Seženete je za 149 Kč.  

Jako další jsem vyzkoušela rtěnku. Rovněž od Artdeco, je to Perfect Mat Lipstick, odstín 165 Rosy Kiss. Stojí 359 Kč. Jedná se o matnou rtěnku v krásném jarním odstínu. Na rtech mi byla příjemná. Ale zvýrazní i sebemenší nedokonalosti, na suché rty ji proto raději nezkoušejte.  

6. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

Oční linky ve fixu Essence Wake up, spring!, odstín 01 Happy First Day of Spring, mě překvapily snad ještě víc než růžové stíny. Nikdy byste si fialovou tužku na oči nekoupila? Přesně – já taky ne, ale vypadala tak skvěle, že se mi nechce nosit už nic jiného. Navíc v kombinaci se stíny od Artdeco vznikl opravdu efektní look. U této tužky platí rčení "hodně muziky za málo peněz". Pořídíte ji jen za 59 Kč.

Make-up Miss Sporty Mission Correction je v provedení 3v1: korektor, rozjasňovač i make-up. Já zkoušela odstín 001 Ivory, který mi seděl perfektně. Bylo třeba ho trochu víc rozmazat, aby se vpil, ale výsledný efekt byl perfektní, pleť byla rozjasněná a nedostatky skryté. 

A nakonec přišla na řadu tvářenka Artdeco Blush Couture za 599 Kč. Na první pohled zaujme její design, uvnitř má zrcátko a můžete si vybrat ze dvou odstínů tvářenky a také je na výběr rozjasňovač. Je poměrně výrazná, tudíž stačí nanést jen malé množství. 

Další novinky ze světa kosmetiky sledujte ZDE!

Autor: luh