Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Okázalý vzhled svůdného orientu

18. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Rychlé změny trendů se netýkají jen oblečení. Ve stejném tempu jako přichází módní novinky, se obměňují i trendy v líčení a kosmetice. Přemýšlíte, čím oslníte své okolí v nadcházejícím létě? Jestli jste si oblíbila výrazné linkování či řasy ve stylu 60. let, tak na to zapomeňte. Inspirujte se orientem a jeho barvami. Budete přímo pohádkově zářit.

Krása z mola

Nové a neotřelé trendy se prezentují vždy na nejproslulejších světových molech. Paříž, Londýn, Milán, zde je kromě exkluzivních modelů možné vidět i nejnovější trendy v líčení, které vyšly z dílen významných vizážistů. Přehlídkové líčení však není možné brát doslova, svou extravagancí se hodí skutečně jen na mola. Důležité je vnímat barvy, ze kterých vychází. Letošní jaro se tak odehrávalo v nude barvách a orientovalo se spíše na ženskou jemnost a přirozenost.

Autor: Douglas

Vůně orientu

I v létě se bude dál pokračovat v tomto trendu a dominovat mu budou především světlejší a jasné odstíny. Pokud vás už „nahé“ líčení nudí, inspirujte se orientálními barvami a vyzkoušejte duhové líčení, které je jak dělané na letní dny a pro ženy, které se nebojí experimentovat. Krásu žen z orientu jsme v minulosti neobdivovali pro nic za nic. Měňavé oční stíny z dílny Douglas vám pomůžou vytvořit vysněný vzhled. Paletka s pěti odstíny je navíc inspirovaná orientální šperkovnicí a zdobí ji modro-zlatá mozaika. Kosmetika tak nebude zdobit jen vás obličej, ale i vaši taštičku. Paletku se vzhledem šperku vám bude nejedna kamarádka závidět.

Okázalého vzhledu docílíte pomocí broznujícího pudru, zasazeného do modrého orientálního obalu. Díky jeho jemné textuře a snadné aplikaci tak jednoduše vytvoříte iluzi dokonalého opálení. Pomocí štětce, jehož rukojeť zdobí orientální motivy na zlatém pozadí, lehce na tvář nanesete duhové částice, které prozáří vaši pleť.

Autor: Douglas

Nehty jako třešnička na dortu

Přemýšlíte jak doladit váš vzhled? Ženy jsou milovnice laků na nehty. Ukazují pomocí nich, kdo jsou a jak se cítí. Lak je ideální módní doplněk, který dodá pomyslnou tečku jakémukoli stylu. V parfumerii Douglas můžete vybírat ze širokého sortimentu, který podtrhne právě váš vzhled. Pokud preferujete spíše eleganci a čistotu, pak jsou nude odstíny sázkou na jistotu. Vaše nehty budou vypadat stylově, aniž by byly v centru pozornosti. Milovnice barev naopak ocení pastelové barvy, které vám dají pocítit, že léto je skutečně tady. Nemusíte se bránit ani extravagantním barvám a speciálním efektům. Široká nabídka třpytivých odstínů, mýtických vloček a mnoho dalšího vás nenechá v klidu.

Autor: Douglas

Nový katalog parfumerií Douglas pro léto 2016 si můžete prohlédnout na tomto odkaze. V kterékoliv kamenné prodejně Douglas nyní můžete na nákup kosmetiky uplatnit slevové kupony, které naleznete v galerii a které je nutné před nakupováním vytisknout. Poté vám v nakupování letních novinek již nic nebrání.