Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstál krém od Biodermy?

21. března 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je vyzkoušíme za vás!


Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Video se připravuje ...
5. díl testování kosmetiky před kamerou • VIDEO: Adam Balažovič

Výživný krém na obličej Atoderm od Biodermy je určený pro hodně suchou a citlivou pleť. Jeho konzistence je tudíž tužší, ale i přesto se docela dobře rozmazává. Na pleti je příjemný, ale přestože mám sušší pleť, je na mě možná až příliš mastný. Namazat si ho třeba na noc by mi nevadilo, ale pod make-up na den nejspíš ano. 

Make-up Giordani Gold od Oriflame je určen pro stárnoucí pleť, tudíž se pro mě – alespoň zatím – příliš nehodí. Musím ho ale hodnotit pozitivně. Rozmazával se krásně, pleť byla hezky sjednocená a s nedostatky pleti si také poradil perfektně. Vypadal přirozeně a nevytvářel dojem "masky".

Výživný krém Atoderm, Makeup Giordani Gold a rtěnka Rimmel.
Autor: Archiv firem

A jak dopadl poslední testovaný produkt? Rtěnka od Rimmelu v odstínu Pink me Love me se mi líbila moc. Odstín je nádherný, světle růžový, ale i tak je docela sytý. S odstupem času můžu říct, že rtěnka rty nevysušila, spíš naopak – a to je rozhodně plus.

Další novinky ze světa kosmetiky sledujte ZDE!

Autor: luh