Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Keira Knightley vítá jaro barevným outfitem!

24. března 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás zaujal model herečky Keiry Knightley, ze kterého přímo sálá jarní energie. 

S příchodem jara jsme hledaly outfit, který by alespoň trochu připomínal aktuální roční období, ale mohly jsme ho klidně nosit, i když jsou teploty stále ještě hodně nízko. Inspirovala nás herečka Keira Knightley, která je známá tím, že si nepotrpí na vyzývavé modely ani na obtažené šaty a vysoké lodičky. Její šatník je velmi specifický a díky tomu se od svých kolegyň výrazně odlišuje.

Svou extrémně štíhlou postavu většinou maskuje ve volnějších střizích a téměř vůbec nenosí černou barvu, která by ji opticky ještě ztenčila. Nejraději má volnější svetříky a roláky, vzdušné kabáty a áčkové sukně, které jí dodávají ženské tvary. 

Buďte jako Keira Knightley

S příchodem jara byste i vy měla odložit černé oblečení hluboko do skříně a vytáhnout veselejší kousky. Barevně k sobě skvěle ladí různé tóny růžové společně s krémovou, jaké oblékla právě Keira. Růžová je vlastně symbolem celého roku, a tak se jí rozhodně nebojte!

Jaro je tu!
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 1929 Kč, rolák: TopShop, cca 600 Kč, sukně: TopShop, cca 1000 Kč a boty: Humanic, 2299 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních celebrit!