Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Novinka v prodlužování vlasů: Za čtyřicet minut z vás bude dlouhovláska

Video se připravuje ...
Naše kolegyně vyzkoušela novou metodu
VIDEO: Adam Balažovič
17. listopadu 2015 | 06:00

Každý, kdo si někdy nechal prodloužit vlasy, to zná: stačilo zajet rukama do kštice, aby člověk narazil na nepříjemné spoje, kterými se připevňovaly cizí vlasy. Zvláště nepříjemné nebo trapné to bylo, pokud vám vlasy rukama vískal partner. To nehrozí, pokud si vlasy necháte prodloužit pomocí nové metody využívající nanotechnologie. 

 

Nová metoda prodlužování vlasů je rychlá a už není potřeba vysedávat v salonu krásy celé odpoledne. Spoje, kterými jsou vlasy připevněny, jsou téměř neznatelné a s vlasy můžete zacházet skoro jako se svými vlastními.

Díky nové nanotechnologii působí prodloužení vlasů mnohem přirozeněji. „Spoje jsou téměř neznatelné, je to nejšetrnější metoda, kterou máme,“ tvrdí kadeřnice Lucie Nováková.

Aplikace vlasů novou metodou trvá čtyřicet minut i se zastřižením, protože se vlasy nepřidělávají jednotlivě, ale v pramíncích, takže jde vše mnohem rychleji. Obnovovat se dříve muselo už po třech měsících, nová metoda to vyžaduje až po pěti šesti měsících. Jak připevňování vlasů vypadá? Podívejte se na naše video.