Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

A co děti, mají si kde hrát?

30. března 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Rok 2006 už máme úspěšně za sebou. Naštěstí se vize z písně Katapultu nenaplnila a naše děti si mají určitě kde hrát. Aby si mohly hrát i doma, musíme jim k tomu vytvořit patřičné podmínky. A jedna z hlavních je zařízení dětského pokoje.

Specialistou na dětské pokoje je v Čechách a na Moravě „MONTERO“. Tradice a české zázemí dávají vzniknout kvalitě a bezpečnosti, která je u dětských pokojů tím nejdůležitějším parametrem. Rozhodně zde nevyrábějí nábytek, který bude po měsíci používání dětmi rozvrzaný, otlučený nebo dokonce za zenitem životnosti. Dají si tu záležet i na výběru materiálů, které splňují přísné hygienické a bezpečnostní normy. Čistý masiv, laminovaná nebo dýhovaná ekodřevotříska, ze které nebude cítit formaldehyd, tvoří základ pro výrobu dětského nábytku. Rozhodně tu nenajdete nábytek z fóliované dřevotřísky, který je podle našeho názoru nevhodný pro svoji omezenou životnost.

V nabídce MONTERO naleznete, kromě „klasických” kusů nábytku, speciály určené pro dětské pokoje. Skluzavky, schody, prolézačky či textilní tunely - vše jako doplňky například k postelím či skříním. „Nejoblíbenějším kouskem mezi dětmi jsou skluzavky k patrovým postelím a různé textilní doplňky. Které dítě by se ráno nechtělo sklouznout z postele a večer, když se setmí, schovat se do svého bunkru,“ sdělil nám Ing. Vladimir Kubeš z českého značkového nábytku MONTERO. Aby vše bylo bezpečné, to zajistí ohrádka nebo zábrana proti pádu.

Dětský pokoj Miki
Autor: Montero

Budete-li vybírat dětský pokoj, myslete také na to, že děti mají kamarády, a ti budou chtít u těch vašich občas přespat. Pro ně jsou určena nouzová výsuvná lůžka. A když bude dětí víc? Žádný problém. V MONTERU vyrábějí i postele patrové. To znamená, že i v malém dětském pokojíčku zbude sourozencům více místa na hraní. Dětský nábytek nesmí dítěti překážet, ale vhodně napomáhat k jeho rozvoji.

A co s nábytkem až děti odrostou? I na to v MONTERU mysleli. Ke každé skříni či skříňce dostanete dvě sady dvířek, a tak až se z dětí stanou studenti a studentky, vyměníte veselé barvy za střízlivější povrch a rázem máte studentský pokoj.

Nábytek do dětského pokoje vybírejte spolu s dětmi

Na výběr dětského pokoje nezůstávejte sami. Určitě k tomu přizvěte i svoje děti. Podle jejich reakcí snadno vytušíte, co pro ně bude nejvhodnější. Kompletní přehled a více informací o dětských pokojích najdete na webových stránkách www.montero.cz.

Dětský pokoj Pedro
Autor: Montero

Součástí nabídky dětských pokojů je také bezplatný servis. A to jak před nákupem, tak i po něm. A co můžete očekávat? Určitě poradenství. Zkušení specialisté z oboru vám poradí s výběrem a kombinací správných prvků, ať už se jedná o skříně, skříňky, stoly, postele nebo úložné prostory. Vše vybrané pak zvizualizují v 3D grafickém návrhu, takže už dopředu víte, jak to u vás v pokoji bude vypadat. Ale tím to nekončí. Zakoupený nábytek, až k vám domů, přivezou svými firemními vozy a nábytek odborně smontují. Obalový materiál po sobě uklidí a šetrně zlikvidují. Protože MONTERO není jenom prodejce, ale především výrobce nábytku, poskytuje i záruční a po záruční servis. A pokud, třeba za pár let zjistíte, že dětem v pokojíčku něco chybí, klidně se na ně obraťte. Pomohou vám. Na trhu je určitě najdete, vždyť jsou tu už více než 50 let.