Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vypadávání vlasů: Myslíte, že vás se to netýká? Alopecií trpí až polovina české populace!

23. února 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Alopecie je neinfekční onemocnění, které ničí vlasové cibulky a tím způsobuje vypadávání vlasů a ochlupení. Stravujete se nesprávně, jste často vystresování či někdo ve vaší rodině na toto onemocnění trpěl? Dejte pozor, aby nemoc nezastihla i vás! Postihuje všechny bez rozdílu pohlaví a věku. Ztrátou vlasů v České republice trpí až polovina populace!

Jak se onemocnění projevuje?

Alopecie, která se projevuje v různých intenzitách, je poměrně rozšířené onemocnění a dělí se do několika druhů. Ložiska bez vlasů se rozlišují na jizvicí a nejizvicí. U nejizvící alopecie je mnohem větší naděje na úplné vyléčení a návrat vlasů. Není výjimkou, že vypadávání vlasů je doprovázené dalšími kožními problémy, jako je atopický ekzém, onemocnění štítné žlázy, vitiligo a lupénka. Toto onemocnění se projevuje i na psychickém stavu člověka, zejména u žen, které se se ztrátou vlasů vyrovnávají těžko. Pokud má být léčba účinná, musí být pacient v psychické pohodě, a proto je vhodné, když mezi ním a lékařem vznikne osobní a empatický vztah.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Recept na účinnou léčbu? Známe ho!

 K běžné léčbě se používají zejména kortikosteroidy, retinoidy a záření typu UVA, bohužel všechny tyto metody zatěžují lidský organizmus nežádoucími efekty. Hledáte-li efektivnější způsob léčby s viditelnými výsledky, volte ošetření speciálním excimerovým laserem XTRAC, který je účinným pomocníkem v boji i s jinými kožními onemocněními. Podle zkušeností lékařů z Derma Medical Clinic, Centra klinické a estetické medicíny, nastává nový růst vlasů pouze za 6 - 8 týdnů! Pacienti také potvrzují, že po 20 - 30 ostřeních zaznamenávají až 75% nárůst vlasů. Další velkou výhodou této léčby je to, že výsledek je stabilní a dlouhodobý.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Jak ošetření probíhá?

Ošetření je bezbolestné, většina pacientů cítí jenom mírné pálení, přibližně stejné jako po opálení sluncem. Jedno ošetření trvá zpravidla pár minut – jeho délka se řídí dle velikosti postiženého ložiska. A kdy se léčba projeví? Pro úplný narůst vlasů v postižené oblasti je potřeba podstoupit 20 - 30 ošetření během 6 - 10 týdnů. Doba léčby záleží na klientových časových možnostech, ale obecně se doporučuje sezení opakovat dvakrát až třikrát týdně.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.
Hledáte vhodné pracoviště, které toto ošetření provádí? Navštivte Derma Medical Clinic, kde se na vás bude těšit tým profesionálních lékařů!