Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kvalitní dětská obuv nemusí být jen ta kožená!

10. března 2014 | 11:10
Prezentace klienta |

Vezměte děti ven! Poradíme, čeho si všímat a jak vybrat outdoorové boty, které budou držet krok s neposednými dítky!

To nejlepší, co můžete svým dětem dát, je pohyb na čerstvém vzduchu

V dnešní době němá nikdo na nic čas a vypadá to, že práce má vždycky přednost. Nejradši bychom stihli úplně všechno a neustále se stresujeme a pobíháme… ale víte co? Zpomalte. Zburcujte celou rodinu a najděte si čas na procházku do přírody, návštěvu muzea, kreativní dílny. A začněte svým dětem číst. Třeba o tajuplném ostrově, který pak s trochou fantazie vykouzlíte i u vás na zahradě.  Ať už ale vyrazíte do přírody nebo jen na procházku po městě, myslete na kvalitní obutí vašich dětí.  I malé nožky totiž zažívají velká dobrodružství!

Autor: www.peddy-obuv.cz

Poradíme, na co si dát pozor při výběru dětských bot

Věděli jste, že dětská nožka se potí několikanásobně víc než noha dospělého? I proto volte prodyšný svršek boty, který absorbuje vlhkost. Ideální je přírodní materiál, který je dostatečně měkký a přizpůsobí se tvaru nohy.  Kožené boty oproti botám ze syntetických a textilních materiálů mívají větší hmotnost a obvykle stojí více peněz. Dnes však na trhu najdete kvalitní boty z textilu či syntetiky, které mají stejné vlastnosti jako kůže – a nejsou tak drahé. Při výběru si všímejte také stélky nebo vložky – měly by být ze savého materiálu. U bot si hlídejte i střih, dětská nožka má jiné parametry než ta dospělá. Přečtěte si více o tom, jak vybrat dětské boty!

Autor: www.peddy-obuv.cz

Outdoorové botky s membránou a kvalitní podešví

Chystáte se s dětmi na túru do hor? Pořiďte jim kotníčkové boty, které budou perfektně tlumit. Kvalitní podrážka zajistí ochranu před ostrými kameny a nerovnostmi, kotníčkový model bezpečně udrží nohu na místě. Hledejte také boty, které mají reflexní prvky – oceníte je zejména večer nebo při špatné viditelnosti v horách. I pro malé cestovatele se vyrábí boty s membránou, která udrží dětskou nožku v suchu a teple, i když bude venku sychravo a zima. Úspěch sklidíte i s botkami, které mají elastické tkaničky. Obouvání pak půjde skoro samo!

Balerínky pro malé parádnice,  cool tenisky pro věčné rošťáky

Chystáte se na výlet do města a máte doma malou parádnici? Pořiďte jí roztomilé balerínky! Snadno dnes seženete takové, které jsou vyrobeny z kvalitní syntetiky a stélkou z kůže, potěší vás i příznivá cena.  A jak udělat radost mladému džentlmenovi? Cool boty na suchý zip ho přesvědčí, že už ho berete vážně.