Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Posbírejte zážitky na cestách s rodinou

28. dubna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledáte recept pro plnohodnotný život? Prožijte jej aktivně! Naučte sebe i svou rodinu aktivně odpočívat a vyrazte do přírody na čerstvý vzduch. Poradíme vám, jak se vybavit na nordic walking nebo jen na procházku do města!

Aktivní odpočinek v jarní přírodě je skutečnou zásobárnou energie. Dech se zklidní a stres vyšumí do korun stromů. A ty zážitky, které s rodinou na cestách nasbíráte!

Příroda je ta nejlepší tělocvična

Výmluvy na nedostatek času odložte do postranní kapsy. Vždyť nemusíte hned vyrážet na Lipno nebo do Krkonoš – skvělé trasy nádhernou přírodou najdete i ve vašem okolí. Vydejte se do nejbližších kopců, na nordic walking podél cyklostezky nebo třeba do ZOO. Chůze je totiž nejpřirozenější pohyb a stačí k ní jen kvalitní outdoorové obutí.

Jak se obout na toulky přírodou

Boty vybírejte podle terénu. Určitě je rozdíl mezi procházkou v parku, toulkami lesem a pořádným výšlapem do kopců. Pro městské účely vklouzněte do pohodlných a zatraceně šik tenisek Sprandi, jejichž unisex provedení sedne tátovi, mámě i ratolestím. Do terénu oceníte trekovou obuv z odolných materiálů proti dešti a bahnu a s pevnou podešví. Součástí modelů Sprandi je také neviditelná voděodolná membrána Hydroguard, která nepropustí vlhkost ani chlad.

Autor: sprandi-obuv.cz

Vychytávky v podobě sandálů na hory a softshellových bot

Skutečným fanšmejkrům jsou určeny vodácké boty do vody a speciální softshellová obuv, která nepromokne, neprofoukne a cítíte se v ní jako v bavlnce, ať je léto nebo zima. Nebo je snad takový pařák, že vám tenisky nevoní? Nevadí. Outdoorová obuv si prošlapala cestu do našich botníků i v podobě sportovních sandálků, které hrdě zvládnou horský výstup. Takže sbalte svačinu, zavažte celé rodině tkaničky a rozběhněte se za nejbližším dobrodružstvím.



Video se připravuje ...