Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena porodila poloviční slůně! Indové věří, že jde o reinkarnaci boha

Hinduisté věří, že jde o reinkarnaci boha Ganesha.
1. listopadu 2014 | 12:00

Chobůtek místo nosu, podivné končetiny. Napůl člověk, napůl sloní hybrid. Miliony hinduistů začali kvůli podivnému novorozenci proudit do Norska, protože věří, že jde o převtěleného populárního boha Ganeshu. Ten je ztvárňován jako muž s více končetinami a hlavou slona.

Manželé Alexandar a Lola Andersenovi se nejprve pokoušeli udržet narození svého dítěte před světem v tajnosti. Jenže zpráva spolu s fotografií a identitou rodiny se dostala do indických médií. Andersenovi se tak v Indii stali rázem populárními a do Norska se za nimi vypravili tisíce hinduistů. Informaci přinesl server stuppid.com*.

"Chceme, aby nás přestali obtěžovat. Proč nás prostě nechají na pokoji," říká Lola Andersen. "Už jsme toho zažili dost. Moje dítě vypadá jako slon a navíc má ještě úplně zrzavé vlasy."

Když se novináři zeptali na jméno dítěte, jeho otec Alexandra odpověděl: "Nikdy jsme mu jméno nedali. Pokud mám být upřímný, nazvali jsme ho "stvořením, které držíme v suterénu". Možná bychom ho mohli prodat do Indie. Nejspíš by ho nechali žít v Taj Mahalu nebo nějakém podobném chrámu."

*Server stuppid.com přináší neověřené informace, naše redakce proto neručí za jejich pravdivost.

 

Autor: red