Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

11 bizarních rentgenových snímků s předměty, které lékaři našli v lidském těle

  • Nůžky v břiše
    28. června 2014 | 06:00

    Většina z nás chodí na rentgen ve chvíli, kdy si zlomíme ruku, nebo nohu. Pak jsou tu ale lidé, pro které cesta k doktorovi není tak rutinní, jako pro ostatní. Tyto příběhy pak kolují mezi lékaři a sestřičkami po mnoho let. Například žena spolykala dvacet dlažebních kostek po hádce s přítelem, další zase spokla zásnubní prsten... Podívejte se, jaké bizarní věci byly vidět na rentgenu. 

  • Prsten v břiše

    Američan Reed Harris chtěl požádat svoji přítelkyni o ruku. Chtěl to udělat opravdu originálně, romantiky. Proto snubní prsten hodil do mléčného shaku. Bohužel jeho přítelkyně začala závodit se svojí kamarádkou, kdo první nápoj vypije. Mimo mléčného pití do sebe dostala i prsten. Za pár dní z ní vyšel a ona mohla svému milému říct ano.
    Prsten v břiše
    Autor: mandatory.com
  • Skleněná žárovka v konečníku

    V roce 2006 se v Pákistánu ráno probudil jeden vězeň s žárovkou v zadku. Lékařům pak tvrdil, že skutečně netuší, jak se mu tam mohla dostat. Doktoři pak předmět museli velmi opatrně vyjmout, protože kdyby se žárovka rozbyla, způsobila by mnohem více potíží. Což, v takovémto případě, nikdo skutečně nepotřebuje.
    Žárovka v konečníku
    Autor: mandatory.com
  • Dlažební kostky v břiše

    Velmi překvapeni byli čínští lékaři, když k nim přišla žena s plným břichem. Pohádala se s přítelem a z nějakého neznámého důvodu pak spolykala dvacet dlažebních kostek. Nechceme vědět, jaký to musel být pocit, zvláště jak se to pak dostávalo ven...
    Dlažební kostky v břiše
    Autor: mandatory.com
  • Ledvinový kámen

    Jeden Ind šel na prohlídku, že ho trochu bolí břicho. Na rentgenu lékaři objevili ledvinový kámen. Ovšem ne jen tak ledajaký! Kámen měřil přes patnáct centrimetrů a vážil skoro kilogram a půl.
    Ledvinový kámen
    Autor: mandatory.com
  • Vidlička

    Jedna izraelská dáma měla vyloženě smůlu. Do úst jí skočil šváb a začal jí lézt do krku. V panice si vzala do ruky vidličku a snažila se ho dostat ven. Jak myslíte, že to dopadlo? Žena spolkla jak švába, tak vidličku.
    Vidlička v břiše
    Autor: mandatory.com
  • Hřebík v hlavě

    Třiadvacetiletý dělník z Colorada si stěžoval na skutečně intenzívní bolest zubů. Šel tedy k lékaři, který zjistil, že ho nebolí zuby, nýbrž hřebík, který má zaseklý v horním patře. Později se přišlo na to, že muž pracoval s nastřelovací pistolí, která se rozbila a jeden hřebík skončil ve dřevu a druhý v mužově ústech. 
    Hřebík v hlavě
    Autor: mandatory.com
  • Kancelářské potřeby

    Osmiletá holčička skutečně vyděsila své rodiče, když spolkla na dvacet ocelových kuliček a deset magnetů. Na rentgenu to pak vypadalo, jako by měla holčička prostřílené celé břicho.
    Kancelářské potřeby v břiše
    Autor: mandatory.com
  • Granát v břiše

    V roce 2011 byl Channing Moss v obrněném autě, když byl napaden a do jeho těla byl vpraven granát. Naštěstí nevybuchl. U operaci museli asistovat pyrotechnici, aby mohli ihned výbušninu zneškodnit.
    Nevybuchlý granát
    Autor: mandatory.com
  • Baterie a pružiny

    Těžko si představit, jak hrozné asi musí vězení být, že někteří trestanci jsou schopni udělat téměř cokoliv, aby se z něj dostali. Jeden třeba polykal pružiny z postele a baterie.
    Baterky a pružina v břiše
    Autor: mandatory.com
  • Nůžky

    Žena byla na operaci tlustého střeva. Když si pak několik měsíců poté stále stěžovala na bolesti břicha, lékař jí poslal na rentgen. Tam odhalili, že jí v břiše při operaci zůstaly chirurgické nůžky. Nemocnice se ženě omluvila s tím, že vůbec netuší, jak se to mohlo stát.
    Nůžky v břiše
    Autor: mandatory.com
  • Telefon v konečníku

    Pokud si myslíte, že být gangstarem je sranda, velmi se mýlíte. Skupina gansterů ze Salvadoru propašovali do svých konečníků mobilní telefony, aby mohli vést své organizace i z vězení. Nikdo by na nic nepřišel, pokud by se muži nechovali podezřele. Poslali je tedy na rentgen a odhalili telefony. 
    Telefon v konečníku
    Autor: mandatory.com

Autor: red
Diskuse ke článku
.