Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šílené! Muž si myslí, že je pes. Štěká a žere granule

6. listopadu 2013 | 15:15

VIDEO: Miluje běhání po všech čtyřech, žere z psí misky, honí projíždějící auta a spí v obří psí boudě uvnitř domu. Gary Matthews (47) se zkrátka cítí být psem. A proto se tak i chová.

Jsou lidé, kteří domácí mazlíčky milují. A jsou i tací, kteří by se jimi chtěli stát. Třeba jako nezaměstnaný, sedmačtyřicetiletý IT technik z Pittsburghu, který se rozhodl žít psí život. Neumíte si to představit? Zkuste si v hlavě přehrát poslední rodinou sešlost. Najednou se Váš manžel zvedá ze židle, zakleká k vašim nohám a poslušně sedí a čeká na kostičku, kterou právě s chutí obíráte. Asi na sobě ucítíte tázavé pohledy všech u stolu sedících. To se ale v rodině Matthewsových nestane.

Gary Matthews, se při každé příležitosti zhostí psí role. Navlékne si vlastnoručně vyrobený chundelatý psí obleček a na řadu přichází jeho alter ego „pes Boomer“. Gary „Boomer“ miluje běhání po všech čtyřech, jí z psí misky, honí projíždějící auta a spí v obří psí boudě uvnitř domu.

Nezaměstnaný Gary Matthews zřejmě neví, co by roupama dělal, tak se rozhodl stát se psem.
Autor: profimedia.cz
Jak to začalo?

Gary od nepaměti miluje psy. Komedie Walta Disney "The Shaggy D.A." byla prvním ukazatelem, který napověděl Garymu, že i on může žít abnormální život. Život psa. Ve dvanácti letech se stal fanouškem krátkého seriálu o psíkovi jménem Boomer, který pomáhal lidem s jejich problémy. „Měl jsem rád Boomerovo dobrodružství, jak každý týden poznával nová města a potkával různé lidi a pomáhal jim s jejich problémy,“ napsal Mathews na stránky věnované neobvyklému životnímu stylu.

Garry se dokonce chtěl nechat podle svého psího oblíbence přejmenovat, soudce však jeho žádost zamítl.
Autor: reprofoto youtube.com
„Sledoval jsem Here´s Boomer a učil se z jeho osobnosti a jeho zvykům. Štěkání jsem se naučil z kazetových nahrávek a písniček ze seriálu. Kombinace jeho a mojí osobnosti ze mě dělá lepšího psa.“

Není pes jako pes

Samozřejmě také ví, že jsou situace, kdy se psí obleček a chování nejlepšího přítele člověka úplně nehodí. V těchto chvílích ale nezapomíná. Kolem krku si připevní obojek a vlasy vyčeše do tvaru dvou psích uší. Přátelé a rodina na něj volají Boomere, ale pro úřady zůstává stále Gary Matthews. V roce 2010 se totiž Gary pokoušel změnit své jméno na Boomer the Dog, ale soudce jeho žádost zamítl.

Autor: REDAKCE