Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neuvěřitelné! Důchodkyně (63) si přivydělává sexem, denně zvládne 6 mužů

15. března 2013 | 11:11

Obléká se do sexy prádla, ráda používá bičík a sex s cizími muži si užívá. Na tom by nebylo nic divného, kdyby Britce Beverly Roberts nebylo už 63 let. Prostitucí si ročně přijde v přepočtu na více než 5 milionů korun.

"Sex mě udržuje fit. Nemám vůbec žádné zdravotní problémy. Jsem přesvědčená, že za to vděčím své práci. Lidé mi říkají, že vypadám mladě a nechtějí věřit, že už jsem babičkou. Chci pracovat alespoň do sedmdesáti"," říká podnikavá důchodkyně.

K povolání prostitutky jí dohnala tíživá finanční situace. Když se v roce 1988 rozvedla s manželem, zůstala se svými dvěma syny, Jasonem (42) a Joem (39), na všechno sama a především bez tolik potřebných finančních prostředků.

"Kvůli dluhům jsme přišli o dům, musela jsem si pronajmout malý dvoupokojový byt. S chlapci, kterým v té době bylo 14 a 17, jsme žili jen o chlebu s marmeládou. Neměli jsme ani na nábytek," vzpomíná Beverly.

Beverly má denně i šest klientů. Ročně si k důchodu přivydělá v přepočtu více než pět milionů za rok.
Autor: profimedia.cz

Ta samozřejmě zašla na úřad práce, jenže kvůli tomu, že neměla vlastně žádnou kvalifikaci, nabídky se zrovna nehrnuly. "Nechtěla jsem dělat uklízečku nebo žádat o podporu, potřebovala jsem slušnou mzdu," říká.

Proto když v novinách uviděla inzerát, ve kterém místní agentura hledala ženy jako doprovod a slibovala nadprůměrně finanční ohodnocení, nezaváhala ani minutu.

Beverly dbá o svůj vzhled a nosí sexy spodní prádlo
Autor: profimedia.cz

"Elegantní majitel v obleku mi řekl, že budu chodit s muži na obědy a večeře a dostanu za to 120 liber na hodinu. Byla jsem naivní, ale vážně jsem si myslela, že půjde jen o doprovod. Nenapadlo mě, že by po mně mohl někdo chtít i něco jiného," vzpomíná.

Jenže všechno bylo jinak. Hned první klient po ní chtěl sex. Překvapená Beverly chtěla nejdřív utéct, ale když uviděla v jeho ruce tisíc liber (v přepočtu 30 000 korun), uvědomila si, že asi nemá na vybranou. Peníze zkrátka potřebovala.

Od té doby prošli její náručí tisíce mužů. I dnes uspokojí až šest klientů za den. "Jsem sice starší, ale chodí za mnou muži všech věkových kategorií. Spousta mladých mužů dává přednost sexu se starší ženou," říká Beverly a dodává:

"Myslím, že je to i proto, že jsem stále štíhlá. Navíc se ráda oblékám do sexy prádla a ráda si hraju. Miluju různé kostýmy." I po tolika letech však stále dbá na své zdraví i bezpečnost. Pravidelně chodí na lékařské kontroly a vždy trvá na kondomu.