Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hypochondr, mamánek nebo manipulátor? Muži, kterým se vyhněte!

  • 24. září 2017 | 06:00

    Nikdo není samozřejmě dokonalý, ani my ne, dámy. Ovšem některé typy mužů se prostě do manželství nebo partnerství nehodí. Proč? Protože by to s ním byl očistec, případně vstupenka do blázince nebo rozvodové síně. Kteří to jsou? Tihle!

  • Mamánek

    Autor: iStock

     

    Fixace na maminku je problém a bohužel ne tak vzácný. V dětství si touhle fixací projdeme všichni, ale do tří obvykle tohle maminkovské období skončí. Závislost na matce v dospělosti je ale velký problém, a kdo ji má, jen těžko bude navazovat vztahy se ženami. Bohužel za tyhle mamánky můžou nejčastěji matky, které své děti emocionálně vydírají a každý projev k osamostatnění vnímají jako nebezpečí. Pokud jste tedy potkala chlapa, který bydlí i ve čtyřiceti s matkou, nechává řešení životních povinností na ní, nebere na sebe žádnou odpovědnost, raději utečte. Zralý muž by neměl brát partnerský vztah jako soutěž mezi matkou a ženou.

     

  • Hypochondr

    Autor: iStock

     

    Může to být hodný chlap, opravdu. Ale muž, který se neustále stěžuje na nějaký neduh, je pravděpodobně hypochondr. Pro blízké okolí je to nesnesitelné, ovšem pozor, tenhle muž si opravdu myslí, že je vážně nemocný! Téměř jistě ale netrpí domnělou rakovinou, migrénou, bolestí zad, hemoroidy, šedým zákalem či cukrovkou, případně horečkou omladnic, nýbrž psychickou poruchou. Pravda, hypochondrie není tak neznámá, trpí jí i Woody Alen, ale chcete snad někoho takového? Nemoc obvykle vzniká mezi dvacátým a třicátým rokem, ale může vzniknout kdykoli. Pokud se ho nechcete vzdát, pak ho přesvědčte, že by se měl léčit.

     

  • Věčný rozhazovač

    Autor: iStock

     

    Máte muže, který neustále vyhazuje peníze za cokoli? Ať jsou to drahé věci nebo jen blbůstky? Ať se děje, co se děje, nikdy nemá v peněžence dost peněz, protože je právě utratil za počítačovou hru, a nezbylo na večeři? Nejspíš se nechcete provdat za někoho, kdo nemá pod kontrolou svoje výdaje. Nemluvíme o bohatství, ale o schopnosti zajistit finančně rodinu. Muž by měl být stabilní i ve svých financích! Zodpovědné zacházení s penězi je pro dlouhodobý vztah důležité. Jestli neustále platíte za toho svého složenky, nájemné, internet, a kdo ví, co ještě, asi to v budoucnu nebude lepší.

     

  • Smutný pytel

    Autor: iStock

     

    Někteří lidé jsou věční uplakánci, neustále vypadají jako hromádka neštěstí. Bez ohledu na to, co se děje, jak se jejich život vyvíjí, vždy se najde něco, na co si budou stěžovat. Jestli s někým takovým chodíte, asi není dvakrát dobrý nápad přemýšlet o něm jako o perspektivním partnerovi do budoucna. V životě jsou přece věci, které nás těší, a je fajn, když to tak je. Poslouchat neustálé litanie stížností a obviňování ostatních, to je deprimující. Kdo není schopen připustit, že se změnami musí začít u sebe, není vhodný partner.

     

  • Manipulátor a citový vyděrač

    Autor: iStock

     

    Muži, kteří používají manipulaci k tomu, aby něco získali, nepatří k dobrému manželskému „materiálu“. Dokonce i když to dělají jen někdy. Skutečnost, že s vámi dokážou manipulovat, je velmi špatné znamení. Problém s těmito lidmi je totiž v tom, že jim musíte dát přesně to, co chtějí oni, nebo se naštvou a můžou být agresivní. Buďte rozumná a vyhněte se manipulátorům, jinak to může znamenat katastrofu, pokud si ho vezmete.

     

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.