Úterý 21. května 2024
Svátek slaví Monika, zítra Emil
Oblačno, déšť 22°C

35 žhavých trendy novinek v barvách lásky: V nich vás bude partner ještě více milovat!

1. května 2024 | 05:00

Růžová barva něžnosti a romantiky na straně jedné, na druhé červená s jistou dávkou sex-appealu. Barvy lásky, které jdou ruku v ruce s letošními trendy, se na vás budou vyjímat zejména dnes, na Prvního máje. Jak je nosit, abyste se v nich cítila opravdu láskyplně?

Červená dominovala po čas zimního období zejména na silonkách, které rozzářily jinak tmavé looky příhodné do období temna. S novou sezonou přesedlala tato barva vášně zejména na šaty a doplňky, módní atributy, které dávají na vybranou maximalistkám i minimalistkám.

Smyslné šaty

Pokud tolik výraznou barvu v podobě energické červené unese vaše osobnost, vsaďte na šaty v asymetrickém střihu s hravým průstřihem. Asymetrie totiž lichotí všem postavám a navíc siluetu prodlužuje, což ocení nejen dámy malého vzrůstu. V protažení siluety, a tedy její zeštíhlení, sehraje důležitou roli i střih s výrazným véčkovým výstřihem, ale i halter střih modelu (ramínka směřující vysoko ke krku, pozn. red.).

šaty, H&M, 1199 Kč

šaty, Mango, 899 Kč

I malý prvek se počítá

Pakliže je tento dominantní prvek na vás příliš odvážný, ale červenou barvu nezatracujete, zkuste její pomocí oživit look, jako právě již zmíněné silonky v zimním období. Ke kalhotovému tmavému kostýmku, k sukni či džínám budou cool doplňkem slingback baleríny s ostrou špičkou. Odstíny rubínu pak budou zvlášť slušet veškerým malým kabelkám.

Vagabond, 3199 Kč

Optimistická růžová

Růžová, která pozitivně brnká na naši náladu, vás rozradostní především na topech či blůzkách. Nebojte se experimentovat i s neonovými odstíny vrchního dílu, který ozvláštní veškerý basic denim. Působivou symbiózu vytvoří však i na oblekové vestičce ze lnu či objemné sukni v áčkové siluetě.

body, LEEDA, 2790 Kč

brokátová sukně, 6890 Kč, Anamé

Trendy oblečení za skvělé ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Svůj kousek lásky si můžete vybrat v naší galerii.

 

Autor: Žaneta Podlahová