Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sexy věty v posteli: Jaké sprosťárny říkat, aby nebylo trapně ani jednomu

  • Šeptání
    23. prosince 2021 | 06:00

    Představujete si často, že byste chtěla svému drahému při sexu sdělit, že se vám něco hodně líbí nebo aby vám dělal něco tak, jak po tom toužíte, ale neumíte najít správná slova? Chtěla byste znít i trošinku vulgárně, ale přitom sexy? Prostě i tím, co řeknete, nažhavit atmosféru, ale je vám to trapné? Naučíme vás to krok za krokem.

    Mluvit při sexu a ještě tak trochu košilatě a sexy je pro mnoho žen problém. Mají blok, připadají si trapně a nechtějí atmosféru zesměšnit. Takže nakonec své snažení už v zárodku zapudí, ale to je škoda! Verbální vyjadřování – a neznamená to, že musí být nutně vulgární – je pro muže rajcovní a uvidíte, že bude i pro vás, až vám tahle slůvka bude partner šeptat do ucha. Takže jak na to?

  • Nedělejte to, pokud opravdu nechcete


    Autor: iStock

    Pro někoho to přece jen není to pravé ořechové a zkoušet to jen kvůli tomu, že to dělají jiní, nebo kvůli tomu, že to po vás někdo chce, není dobrý nápad. Mohlo by to dopadnout špatně. Musíte si navzájem věřit a být absolutně otevření a bez předsudků.

    Podívejte se na video o ženské sexualitě:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Mluvte o tom, že to chcete zkusit


    Autor: iStock

    Jako každou novou praktiku, kterou chcete se svým partnerem vyzkoušet, i tuto je nutno prodiskutovat a zjistit, zda by se mu to líbilo také. Mluvit o sexu je důležité, ale lepší je dělat to jinde než v ložnici. Třeba v obýváku po konci filmu. Zeptejte se, jak by se k tomu stavěl. Zjištění, jaké má fantazie, může být příjemnou předehrou. Je nutné stanovit si hranice, kam až můžete ve výrazivu zajít, aby to ten druhý snesl.

  • Přečtěte si spolu erotickou knihu


    Autor: iStock

    Předčítání erotické knihy nahlas jeden druhému je velice sexy a upevní to vaši erotickou mluvu a rozšíří slovník. Také je to dobrá berlička k tomu, že nemusíte jen tak tahat z rukávu slova, která ještě nemáte zažitá. Je lepší pomoct si slovy někoho jiného, než začnete používat ta svá.

  • Zahrajte si hru


    Autor: iStock

    Erotických her je na trhu už docela slušný výběr a jejich existence pomáhá odbourat stres. Když budete plnit úkoly na kartičkách nebo políčkách herní desky, bude to mnohem uvolněnější situace, a tím pádem své fantazie a touhy snáze partnerovi sdělíte. Také si opět procvičíte sexuální slovník a způsob vyjadřování.

    Podívejte se na video, kde lidé mluví o své první masturbaci:

  • Nejdříve začněte pomalu


    Autor: iStock

    Váš „dirty talk“, jak se mu říká, může začít, ještě než se uvidíte doma. Můžete si vyzkoušet, jak váš partner bude reagovat na rajcovní zprávy. Psaní je také mnohdy lehčí než mluvení přímo z očí do očí, takže se během toho můžete lehce rozehřát. Začněte jemně třeba tím, že mu napíšete: „Už se nemohu dočkat, až se tvoje tělo bude tisknout k mému.“ Uvidíte, jak na to zareaguje, a jestli se chytí, rozhodně si dejte pozor, abyste nezačala moc zhurta a nevyděsila ho.

    Podívejte se na video o tom, proč nás tolik baví sex:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Proč nás sex tolik baví? • VIDEO: Adam Balažovič

  • Zkuste hlasové nahrávky


    Autor: iStock

    Textování má jisté nevýhody toho, že není tak osobní. Právě šeptání sprostých slovíček tomu, po kom toužíte, je jedním z důležitých aspektů vzrušení. Samozřejmě, že fantazie se rozjede tak jako tak. Technologie je skvělá věc, proto můžete svému drahému nahrát hlasovou nahrávku. Na rozdíl od fotografií je tohle dost bezpečná varianta výměny erotických podnětů.

    Podívejte se na video, jak mluvit s mužem o tom, jaký tlak vyvíjet na jeho penis:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jaký tlak použít na penis a jak o tom s mužem mluvit • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Mluvte o něčem, co se vám líbilo v minulosti


    Autor: iStock

    Pokud vás vzruší už jen myšlenka toho, jak jste byli na posledním rande, tak mu to řekněte. Můžete začít od nevinných pocitů, jako že mu popíšete motýlky v břiše při letmém dotyku rukou. Nebo být mnohem detailnější, jak jste toužila po tom, aby jeho ruka zajela pod vaši sukni, zatímco jste večeřeli v restauraci. Říkejte mu třeba: “Miluji zvuk, který děláš když…, Jsi tak sexy, když děláš …, Miluju, když se mě dotýkáš….“

  • Používejte smysly


    Autor: iStock

    Pokud spolu máte sex, je to neskutečně krásné, vzrušující a vaše smysly jsou naladěny. Poslouchejte je a vyjádřete to, co cítíte. Jako třeba: „Jsem z tebe úplně mokrá." Nebo: „Jsi nádherně tvrdý." Používejte chuť i čich a popisujte své pocity. Cokoli vás napadne. Když se vám líbí,něco, co dělá, řekněte to. Váš sexuální život se tím, že otevřeně začnete mluvit o svých prožitcích během sexu, neskutečně posune o několik tříd výš.

     

Diskuse ke článku
.