Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Typologie mužství: Jaký má tvar penisu? A víte, jak s ním zacházet?

29. června 2017 | 06:00

Nahlas by to pánové nepřiznali ani na mučidlech, ale velikost i tvar své chlouby řeší všichni. A důležitá je i pro nás ženy. Ano, zásadní je, jestli je muž sympatický, zaplatí v kavárně, umí nás rozesmát, chce děti, nepije a já nevím, co všechno. Ale když dojde na lámání chleba, modlíte se, abyste si vy a váš milý sedli i v sexu.

Velikosti, tvary a typy penisu: masitý    zakřivený   úzký   mini   velký  krátký a široký   žilnatý  obřezaný   krevní 

I mezi kamarádkami se ale o velikosti, tvaru a hlavně o tom, jak jim vyhovuje při milování, jen šeptá, a to ještě až po dvou lahvích vína. Přesto se historky o největším, nejmenším, nejbizarnějším, nejmarnějším a celkově nejúžasnějším penisu v některých ženských spolcích po půlnoci přidávají k lepšímu.

Typy penisu podle sex kouče

Podle irského sexuálního kouče Seana Jamesona se můžete setkat s devíti různými typy penisů. A každý potřebuje malinko jiné zacházení. Víte, jaké?

Obřezaný

Někdo si nechává dělat obřízku z náboženských důvodů, jiný jen tak. Odstraňuje se buď celá předkožka, nebo její zúžená část. Podle statistik je obřezaných 30 % mužů nad patnáct let.

CO S NÍM:

Muži s obřízkou potřebují k sexu i při dráždění lubrikant. Právě předkožka totiž udržuje žalud dostatečně vlhký.

Mini

„Někteří tvrdí, že za malý je považován penis s kratší délkou, než je jeho obvod. Každopádně je menší, než by ženy chtěly. Naštěstí si s ním stále můžou užívat penetrační sex a zkoušet všechny druhy sexuálních aktivit,“ povzbuzuje kouč Sean Jameson.

CO S NÍM:

Až se potkáte s „malým kašpárkem“, nesmějte se a nedávejte najevo zklamání, jinak muži zničíte sebevědomí. Hledejte pozice, která vám budou vyhovovat. Ideální je psí nebo s polštářem pod pánví.

Velký

Průměrná velikost penisu ve ztopoření je mezi čtrnácti a sedmnácti centimetry, muži s větší délkou můžou tvrdit, že ho mají "opravdu velkého".

CO S NÍM:

Někdy velký nástroj není až takové terno. Sex bývá i bolestivý, a když na to jde muž rychle, může být milování trauma. Ideální poloha je na koníčka, kdy si vše můžete sama korigovat, nebo na zádech.

Masitý

Poznáte ho podle toho, že vypadá „vybaveně“ i v klidové fázi. Při ztopoření se zvětšuje jen o trošku nebo vůbec.

CO S NÍM:

Tenhle typ může být měkčí, což vám může vyhovovat, nebo vás to může rozčilovat. Každopádně se snadněji přizpůsobí vašemu tvaru.

Krevní

Svlékl se a jeho výbava je v klidu směšně miniaturní? Nevadí, možná má takzvaný krevní penis. Ten se při vzrušení oproti klidu může zvětšit až o polovinu.

CO S NÍM:

Všechno, co vás bude bavit.

Zakřivený

Ideální je ohnutí nahoru, protože umožňuje lepší stimulaci G bodu, ale některé jsou zahnuté dolů, nebo dokonce do strany. Říká se, že málokterý penis je úplně rovný. Většina má prý alespoň nějaké zakřivení.

CO S NÍM:

Nasměrujte si ho pomocí pozice tam, kam potřebujete. S tímhle typem penisu bývá milování nejlepší.

Úzký

Vypadá trochu jako flétna a také se mu tak někdy říká. Často bývá dost dlouhý, ale o trochu užší, než byste si přála.

CO S NÍM:

Pokud vám připadá opravdu úzký, pořiďte mu v sexshopu návlek. Ale i bez něj vám můžou vyhovovat pozice, při nichž budete mít stehna přitisknutá k sobě.

Krátký a široký

Pro jednu výhra v loterii, pro jinou prokletí. Jak to bude, závisí i na tom, jak moc je široký (když extrémně, může sex s ním bolet, pokud akorát, můžete mít pocit dokonalého „vyplnění“) i jak moc je krátký (extrémní prcek nedosáhne na G bod).

CO S NÍM:

Hledejte správné pozice, na extra krátký můžete pořídit nástavec.

Žilnatý

Tento typ penisu vidíte v sexshopech nejčastěji. Výrazně žilnaté penisy můžou mít i namodralou barvu.

CO S NÍM:

Pokud se na něm začnou objevovat rozšířené žíly nebo cévy, pošlete pro jistotu partnera k lékaři.

TIP NA VIDEO: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis?

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ