Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejnebezpečnější polohy, při kterých hrozí partnerovi zranění

  • 5. března 2016 | 06:00

    Ke zranění během sexu obvykle nedochází, jak by asi mnozí čekali, kvůli experimentům s novou krkolomnou polohou, ale kvůli tomu, že si vybíráme riziková místa, kde i při klasických polohách hrozí zranění. Na co si dávat pozor?

  • Na kuchyňské lince

    Autor: shutterstock
    Pokud jsou kuchyňská linka nebo stůl výše, než je přirozené pro volný pohyb, a partner si musí stoupnout na špičky, je to riskantní. Je jasné, že pokud se rozhodnete mít sex na tomto netradičním místě, jde o impulz vášně, a to je ještě nebezpečnější. Při prudkých přírazech totiž může snadno dojít k nepříjemnému úrazu. Pokud totiž jeho mužství přesně netrefí vaši vaginu, narazí nahoře na stydkou kost nebo dole na hranu stolu – a to zavání neštěstím. Takže pozor na to, chce to trénované svaly na nohou!  

  • Na zdravotním balonu

    Autor: shutterstock
    Ač se může zdát, že právě tahle cvičební a zdravotní pomůcka může být ideálním doplňkem vašich milostných hrátek, dejte pozor. Ano, pružnost balonu vám může dopomoci k příjemnému pohupování, ale nejvíce úrazů se stává právě v polohách, kdy muž vysouvá celý penis z vaginy a opět ho zasouvá. V případě skákacího balonu totiž může vyklouznout dříve, než máte synchronizovaný odraz, a může dojít k tomu, že mu celou vahou penis přisednete.  

  • Vy nahoře v záklonu

    Autor: shutterstock
    Poloha, kdy on je na zádech a vy jste nahoře na něm, je mnoha ženám velice příjemná. Máme rády, když můžeme na chvíli přebrat iniciativu. Pokud se ovšem v téhle pozici nakloníte moc dozadu, může dojít k příliš velkému tlaku na kořen partnerova penisu a k jeho poškození. Toto zranění by mohlo mít dokonce trvalé následky, proto pokud partner ucítí během sexu nepřirozené pnutí, zkuste se raději nahnout trochu víc dopředu.  

  • Sex vestoje

    Autor: shutterstock
    Představme si to trochu jako misionářskou polohu, ale vestoje. Celou vahou mu visíte na krku, objímáte ho nohama a on musí vše vybalancovat, a ještě do toho vás na sebe narážet. V tomto případě hrozí hned několik zranění. Nejde jen o to, že si opět může nehezky pohmoždit svůj nástroj lásky, ale hrozí i zranění zad – nehledě na to, že můžete oba spadnout, pokud partner přecení své síly.

     

     

Klíčová slova:  sex, polohy, poloha, zranění, nebezpečí
Diskuse ke článku
.