Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Poloha na pejska a všechny detaily, které o ní potřebujete vědět

  • Je to jedna z nejklasičtějších poloh, ale je vážně skvělá.
    28. února 2015 | 14:00

    Poloha na pejska nebo také zezadu, jak je libo, je jednou z nejoblíbenějších poloh. V žebříčcích popularity figuruje na předních pozicích jak u mužů, tak u žen. Není divu, protože v téhle poloze se mužova chlouba dostává opravdu hluboko a zasahuje i ta místa, kam se v jiných polohách nedostane. Je to také jedna z poloh, díky nimž získává penis ideální přístup k dráždění bodu G! Pokud se o téhle poloze chcete dozvědět úplně všechno, čtěte dál!

  • Technika


    Je nutno podotknout, že tahle poloha není pro všechny. Především pokud jste nevyléčitelně romantická duše a potřebujete se při sexu dívat svému partnerovi do očí, tahle divoká a zvířecí poloha vám možná bude připadat příliš vulgární. Má ovšem své nesporné výhody. Věřím, že techniku zná každý z vás, ale raději si to ještě zopakujeme. Žena je na všech čtyřech s vyšpulenou prdelkou a muž do ní zezadu proniká, zatímco ji drží pevně kolem boků.
    ...
    Autor: shutterstock.com

  • Prožitek


    Existuje mnoho různých úhlů, čím více má totiž žena nohy od sebe, tím hlouběji dokáže muž proniknout. Také podle toho, v jakém úhlu do ní proniká, má na prožitek ženy jiný vliv. V každém koutku naší vaginy máme totiž jinak citlivá místa. Tahle poloha je opravdu intenzivní, hluboká a ideální pro zlobivé holky.
    Autor: Brock Cardiner, Agent Provocateur

  • Proč si ji zamilovat


    Během téhle polohy má váš partner skvělý výhled na vaše sexy záda a zadeček. Také může jednoduše sledovat, jak jeho úd proniká do vaší vaginy, a protože muži jsou, jak známo, velice fixovaní na vizuální vjemy, je to pro ně neuvěřitelně vzrušující pohled. A co tahle poloha přinese vám, ptáte se? Jelikož má muž obě ruce volné, může pomocí jedné dráždit váš klitoris, takže se vám dostává ještě mnohem většího potěšení. Je to tedy poloha vhodná pro dosažení dvojitého orgasmu, vaginálního a klitorálního. Pokud patříte ke stydlivkám, můžete přestat myslet na to, jak právě teď při sexu vypadáte a tváříte se, není to vidět, takže se můžete jednoduše uvolnit.
    Autor: shutterstock

  • Souhra a tolerance


    Tato poloha byla mnohdy kritizována kvůli přílišné dominanci mužů. Pokud máte ovšem se svým partnerem láskyplný vztah, potom není důvod, proč byste se měly poloze zezadu bránit. Muži mnohdy hladí, líbají a jinak laskají své partnerky právě proto, aby tuto polohu udělali více intimní. Pokud se přestane kontrolovat a jeho přírazy by mohly být bolestivé, měla byste se ozvat a poprosit ho o jemnější tempo. Protože sex je záležitostí vás obou, a tím pádem máte mít kontrolu oba dva.
    Autor: profimedia.cz

  • Kdy ji provozovat


    V podstatě se může provozovat kdykoli a kdekoli. Na to není žádné pravidlo, ale většinou ji páry provozují právě tehdy, pokud si chtějí užít trochu drsnější a vášnivý sex. Není vhodná možná pro nezkušené dívky – právě proto, že postrádá intimitu, a to je něco, co začátečnice v sexu potřebují a hledají.
    Autor: shutterstock

Klíčová slova:  sex, poloha, na pejska, zezadu, technika, detaily
Diskuse ke článku
.