Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak vypadá ideální muž? Podle žen méďa, muži opěvují svalovce

12. března 2015 | 10:54

Jak vypadá dokonalý muž? Zatímco muži si myslí, že ženy preferují dokonalé svalovce typu Hugha Jackmana, děvčatům se líbí trochu oplácanější týpci se zrzavou kšticí prince Harryho. 

Podle studie sponzorované britskou oděvní značkou Jacomo celých 72 % žen preferuje obyčejné kluky před vysvalenými krasavci. Studie však nezkoumala jen preference žen, ale také se tázala mužů, jaký vzhled podle nich ženy upřednostňují. Překvapivě studie ukázala, že se pánové stresují zbytečně. Ačkoli podle nich se ženám líbí sexy dokonale vysvalení chlápci, ženy daly přednost poměrně obyčejně vypadajícímu modelu se sklonem k medvídkovatění.

Mužský ideál podle mužů 

Ženským mužem snů se podle pánů tvorstva stal ten, který má účes lehce zženštilého zpěváka Justina Biebera, tvář skotského herce Gerarda Butlera, paže australského herce Hugha Jackmana, tělo britského modela Davida Gandyho a nohy slavného fotbalisty Cristiana Ronalda.

ideální muž
Autor: Jacamo

Mužský ideál podle žen

Ukázalo se však, že heterosexuální ženy mají preference značně odlišné. Podle nich je sexy účes prince Harryho, tvář oplácaného herce Jamese Cordena, paže britského komika Paddyho McGuinnesse, tělo ragbisty Bena Cohena a bůhví proč nohy vždy v obleku vyfešákovaného moderátora Jonathana Rosse. Všechny muže, z nichž je pan Dokonalý složený, najdete ve fotogalerii.

ideální muž
Autor: Jacamo

Autor: kok