Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejlepší sex hry pro vás a vašeho partnera

  • Kdo si hraje nezlobí, říká se, ovšem trošičku toho zlobení nikdy neuškodí
    26. dubna 2014 | 15:00

    Pokud chcete mít dnes večer nebo kterýkoli jiný den v týdnu, když se to vezme kolem a kolem, úžasný sex s orgasmem, který vám zkroutí i prstíky u nohou, tak zkuste jednu z těchto sex her. Minimálně to bude závan čerstvého vzduchu do vašeho erotického života.

  • Noc splněných fantazií


    Pokud se o vašich tajných fantaziích bojíte s partnerem mluvit nahlas, nebo spíš se bojíte vůbec začít, tohle je perfektní způsob, jak vyjít se vším na světlo. Hra probíhá tak, že na kousek papíru napíšete svou fantazii či přání, přeložíte a dáte do slosovací nádoby. Ty nádoby budete mít tři. Jsou odstupňované od té nejjemnější, která bude zahrnovat fantazie se sexy prádélkem, přes sex na netradičních místech až po ty nejdivočejší fantazie, o kterých jste ještě nikdy s nikým nemluvila! Začnete pro zahřátí těmi nejmírnějšími a postupně se dostáváte až k těm pikantním. Nemusíte všechno zvládnout za jeden večer, ale uvidíte, že vám to otevře nové, vzrušující obzory.
    Kdo si hraje nezlobí, říká se, ovšem trošičku toho zlobení nikdy neuškodí
    Autor: shutterstock

  • Venkovní hrátky


    Tahle hra rozhodně není pro každého a také se nemůže provozovat všude. Přeci jen, musí být člověk trochu soudný. Nebezpečí toho, že budete odhaleni, je ale adrenalinovým zážitkem, který do celého aktu vnáší nové vzrušení. Ovšem nemusí se jednat pouze o sex, na ten se můžete potom vrátit domů. Stačí, když budete spolu venku, vy v sukýnce, nenápadně si sundáte kalhotky a dáte mu je. Jeho vzrušení rázem stoupne na bod varu. Cestou domů se můžete líbat a mazlit, což bude žhavou předehrou k tomu, co bude následovat okamžitě, jakmile odemknete dveře do bytu!
    Kdo si hraje nezlobí, říká se, ovšem trošičku toho zlobení nikdy neuškodí
    Autor: shutterstock

  • Agent provokatér


    Tahle hra spočívá v tom, že si svého partnera pěkně pomaličku, polehoučku zpracováváte celý den. Už od rána, když jste v práci, mu můžete posílat zprávy, které mají dvojí význam s lehce erotickým podtextem. Podle toho jak se chytne, můžete pomaličku během dne přidávat na intenzitě a než dorazíte domů, bude tam už na vás pravděpodobně netrpělivě čekat a strhá z vás oblečení ještě ve dveřích. Tohle se dá samozřejmě dělat, i když jste spolu někde venku. Přitočit se k němu a šeptat mu, co byste s ním nejraději, právě teď dělala, když kolem nebylo tolik lidí. Funguje to jako mávnutí kouzelným proutkem.
    Kdo si hraje nezlobí, říká se, ovšem trošičku toho zlobení nikdy neuškodí
    Autor: shutterstock


Klíčová slova:  sex, sexuální hrátky, hra, erotika, zpestřit
Diskuse ke článku
.