Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sex 4x týdně vás omladí o sedm let! Jaké je vaše sex číslo?

  • Sex má bezesporu pozitivní účinky na tělo, duši i mozek
    25. února 2014 | 16:00

    Sex je prostě dobrý, na tom se jistě shodneme. Nejen že vás pozvedne na duchu, ale také po fyzické stránce přináší samá pozitiva. Ovšem záleží také na tom, kolikrát v týdnu se těmto hrátkám oddáváte. Jaké je tedy to vaše číslo?

  • Jedenkrát týdně


    Sex má bezesporu pozitivní účinky na tělo, duši i mozek
    Autor: shutterstock
    Sex nabádá mozek k tomu, aby vylučoval oxytocin, který pomáhá ke klidnému a kvalitnímu spánku. Samozřejmě, že pokud budete dobře spát, může to mít velký vliv na vaši váhu. Spánek totiž reguluje hormony, které řídí hlad, a tudíž mnohem snáze ovládáte svoje chutě a přísun jídla.

  • Dvakrát týdně


    Sex má bezesporu pozitivní účinky na tělo, duši i mozek
    Autor: shutterstock
    Vy co máte sex dvakrát do týdne, máte o třicet procent více proteinů imunoglobinu A, který vás chrání proti nemocem, než ostatní, prokázala studie University ve Wilkesu. Výzkumníci věří, že relaxační a náladu povzbuzující účinky sexu vás udržují zdravými.

  • Třikrát týdně


    Sex má bezesporu pozitivní účinky na tělo, duši i mozek
    Autor: shutterstock
    Je mnohem příjemnější zaskákat si doma trochu v posteli se svým partnerem než někde v narvané tělocvičně a přitom oboje dvoje má stejný efekt na vaše srdíčko. Sex zvedá tepovou frekvenci a krevní oběh. To znamená, že pokud na to s partnerem skočíte třikrát týdne, riziko srdečního infarktu se u vás sníží o polovinu.

  • Čtyřikrát týdně


    Sex má bezesporu pozitivní účinky na tělo, duši i mozek
    Autor: shutterstock
    Páry, které se milují čtyřikrát do týdne, vypadají o čtyři až sedm let mladší než páry, které mají sexu méně, zjistili vědci z nemocnice Royal Edinburgh ve Skotsku. Může to být také kvůli tomu, že sex produkuje růstový hormon, který snižuje tělesný tuk a vyhlazuje pleť.

  • Pětkrát týdně


    Experimentování v sexu už pro ženy není takové tabu
    Autor: shutterstock
    Takhle častý sex je spojen se zvýšeným optimismem, energií, soustředěním a kreativitou. Takže, když zrovna nebudete řádit v peřinách, budete mnohem pozitivnější a budete nadmíru spokojeni ve vašem vztahu. Samozřejmě, že se vším tím soustředěním a kreativitou budete podávat mnohem lepší pracovní výsledky, takže i v této oblasti se dostaví úspěch.

  • Šestkrát týdně


    ss
    Autor: scom
    Jestli chcete myslet jako génius, musíte si to v ložnici pořádně odpracovat. Pokud jste se dostali až k číslu šest, tak tedy opravdu klobouk dolů. Při sexu se zvyšuje průtok krve mozkem, uvolňujíc hormony, které zvyšují vaši intelektuální kapacitu. A pozor, to není všechno, dokonce můžete tímto způsobem namnožit své mozkové buňky.

  • Sedmkrát týdně


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Musíme říct, že jsme ohromeni! Sex každý den v týdnu vám pomůže zbavit se spousty stresu, a pokud trpíte nějakými úzkostmi či strachy, sex vás z toho vyléčí. Je to zásluhou pravidelného vyplavování endorfinů.

     

Klíčová slova:  sex, číslo, mládí, omlazení, erotika, láska
Diskuse ke článku
.