Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vzrušující praktiky japonských gejš muži milují. Zkuste je také!

  • Křehké Japonky dokážou mužům učarovat a to nejen svým exotickým zjevem
    25. března 2014 | 16:00

    Japonky jsou pro muže exotickou „pochoutkou“, která v sobě skrývá nejedno překvapení. Nám ženám to pořád nejde na rozum, proč tomu tak je a proč zrovna tyhle drobné bytosti přitahují tolik pozornosti. Není to ovšem jen tím exotickým vzezřením, tohle jsou prý jejich silné zbraně, kterým žádný muž nemůže odolat.

  • Plaché srnky


    Křehké Japonky dokážou mužům učarovat a to nejen svým exotickým zjevem
    Autor: shutterstoclk
    Muži jsou dobyvatelé a tyhle na první pohled plaché a křehké ženy v nich vyvolávají pocit lovce. Nejedno pravidlo hovoří o tom, že trochu zdráhání a upejpání nikdy neškodí a Japonky to asi moc dobře vědí. Ovšem v Japonsku je rituál svádění trochu jiný, je tam ve zvyku, že ženy dělají první krok. Takže pokud se nějaký muž ženě líbí, přinese mu dárek a vyzná mu své sympatie.

  • Feminismus? Co to je?


    Japonská umělkyně Hikaru Cho
    Autor: profimedia.cz
    Na rozdíl od českých žen, není v Japonkách tolik zakořeněný feminismus, ba naopak, jsou velice oddané svému muži, nechávají ho rozhodovat a ti mají ve všech těchto rozhodnutích jejich bezmeznou podporu. Muž se tak v jejich přítomnosti cítí jako král.

  • Sexuální dračice


    Křehké Japonky dokážou mužům učarovat a to nejen svým exotickým zjevem
    Autor: shutterstoclk
    V Japonsku jsou ženy svázány všemi možnými pravidly, které potlačují jejich přirozenou divokost. Jsou v posteli jako tajfun a velice, velice hlasité. Je známý fakt, že japonská turistka, je velice snadný cíl, když se totiž dostane mimo svou zem, je jako utržená ze řetězu a v posteli střídá milence jako fusekle. Muž bude ale samozřejmě přesvědčený, že je ten jediný na světě.

  • Na veřejnosti se stydí


    Křehké Japonky dokážou mužům učarovat a to nejen svým exotickým zjevem
    Autor: shutterstoclk
    Mají to zakořeněné ve své kultuře, projevy lásky a důvěrností na veřejnosti je nepřijatelné. Tvrdí se, že Japonky kolikrát nebyly nikdy pořádně políbeny. Stačí tak, aby se v Evropě setkali s mužem, který dává ty nejkrásnější francouzské polibky, a jsou ztracené. Ovšem vše až v soukromí ložnice!

  • Erotické hračky


    Křehké Japonky dokážou mužům učarovat a to nejen svým exotickým zjevem
    Autor: shutterstoclk
    Tohle je velice zajímavý aspekt. V soukromý svých ložnic jsou Japonky velice hravé a rády používají erotické pomůcky. Vibrátor prý v Japonsku používá pravidelně 88% párů. To je poměrně vysoké číslo. Není vůbec od věci se právě takovému experimentování v posteli trochu více otevřít.

     

     

Klíčová slova:  japonky, sex, láska a vztahy, erotika, sbalit
Diskuse ke článku
.