Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Projekt Buď fit jde do finále! Účastnice cítí razantní změnu na těle, ale i duši

Buď fit
12. října 2023 | 10:00

Zajímá vás, jak se daří Katce, Kamile a Verče, třem účastnicím našeho projektu Buď fit, které se rozhodly jednou provždy změnit svůj život? Mají za sebou čtvrtý workshop a změnu cítí nejen navenek, ale hlavně uvnitř sebe sama. Kromě snížení hmotnosti se jim podařilo najet na nový životní styl a najít cestu k lepšímu porozumění svému tělu.

Troufáme si říct, že holky už vědí, co dělat, aby se nedostavil jojo efekt a ony mohly dál pokračovat v hubnutí nebo si svou hmotnost udržet. Po celou dobu se o ně starali poradci z programu The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan a učili je pracovat s jídelníčkem, vůlí i vnímáním svých skutečných potřeb.

Za odměnu si na čtvrtém workshopu Katka, Kamila a Verča mohly užít den plný péče a focení. Mimoto vyzkoušely a ochutnaly produkty české značky KMON, která se zaměřuje na doplňky stravy a sice Life Elixir Kolagen, vitaminy na vlasy Hair Elixir a zdravé stravování v podobě proteinové směsi MugCake. 

Značku a její hodnoty holkám odprezentovala ředitelka Mgr. Denisa Krumlová. Idea KMON je podpořit všechny ženy a dát jim to, co pro své mnohdy náročné životní poslání potřebují. V čele vývoje produktů stojí Ing. Lukáš Vrána, kterého už možná znáte jako výborného výživového poradce.

Produkty KMON

Kvalitní hydrolyzovaný rybí Kolagen ve formě kolagenních peptidů podporuje pružnost pokožky, silné nehty, husté vlasy i odolnost chrupavek. To vše díky obohacení o látky, jako je kyselina hyaluronová, vitamin C a další vitaminy i minerály.

Hair Elixir je širokospektrální doplněk stravy se zaměřením na kvalitu vlasů, který obsahuje funkční kombinaci 18 vitamínů a minerálů. Na vlasech se odráží nejen naše stravování, ale i celkový životní styl. Dostatečná výživa pokožky hlavy napomáhá krásným a silným vlasům bez šedin.

Sladký nebo slaný MugCake je  bezlepkovou směsí s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny, obohacenou o vitaminy C+D, kterou je možné využít na několik způsobů - od proteinového pečiva, po rychlý dezert. Ideální a rychlá svačina nebo příloha či dobrota k mlsání je hotová za pouhou minutu a půl! Hodí se při redukci hmotnosti i do běžného jídelníčku.

Veškeré informace o produktech naleznete na www.kmon.cz

Obličejová jóga pro svěží vzhled

Naše tři účastnice si na workshopu také zacvičily oblíbenou obličejovou jógu se zkušenou lektorkou Simonou Rydlovou. Simona je kromě lektorky také mámou, bývalou modelkou a inovátorkou v péči o sebe. Holky hned zkraje zaskočila tím, co všechno se dá face jógou v obličeji, a nejen v něm řešit. Věděli jste například, že:

- Tvorba vrásek není dědičná, obrovský vliv na ni mají naše návyky, a ty se dají změnit.

- Chybným cvičením face jógy si můžete vrásky naopak vytvořit nebo prohloubit.

- Správně by face jóga měla zahrnovat i práci s dechem, postojem, postavením hlavy i jazyka. Při face józe se nepracuje s pletí, ale hlavně se svaly.

- Na obličeji je přes 50 svalů a některé se musí nejprve uvolnit, rozproudit lymfu, uvolnit fascie a potom posilovat a vytvořit nový svalový návyk.

- Face jóga pomáhá zlepšit pleť i lidem trpícím na akné či ekzémy, má také pozitivní vliv na lymfatický oběh a splasknutí obličeje.

- Face jóga vám dokáže otevřít pohled a pomoci s asymetriemi v obličeji.

Lektorka Simona Rydlová pracuje se svými klientkami a klienty na terapeutické úrovni. Věnuje se také lidem po obrně lícního nervu, mrtvici, rakovině v obličeji. Lidem, kteří mají velké jizvy na tváři, ale i dětem, které mají tik a tím si vytváří asymetrii v obličeji. Pomáhá také lidem po negativní zkušenosti s botoxem. „Zvlášť při Face Therapy, což je cvičení, kdy vy nic dělat nemusíte a já cvičím na vašem obličeji, je po hodině viditelný efekt a rozdíl. Je to pak fantastický, až orgasmický pocit,“ popisuje Simona.

Další informace o obličejové józe naleznete na www.simyoga.cz.

Možná jste se, stejně jako naše tři účastnice, právě dozvěděli o úplně nových aspektech péče o své tělo a zdraví. Sledujte nás i dál v Blesku pro ženy, ale také na sociálních sítích a webech zeny.cz, dama.cz a maminka.cz. Budeme s vámi i nadále sdílet vše včetně praktických informací, videí a ukázek, které můžete sami využít.

Autor: bud fit