Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Startuje povánoční výprodej! Kde pořídíte ty nejlevnější kousky?

29. prosince 2022 | 06:00

Zatímco jste v poslední době sháněli dárky pouze pro své blízké, nastal ten pravý čas udělat radost i sobě! Startují povánoční výprodeje a výběr je opravdu obrovský! Pokud vám tedy Ježíšek nadělil obálky nebo poukázky do oblíbených obchodů, je nejvyšší čas jich využít! Kde pořídíte vysněné kousky za parádní ceny?

Shon spojený s nakupováním vánočních dárků ještě pořádně ani neutichl, a obchody nás už lákají na povánoční výprodeje. Nejvíce se daří prodeji oblečení, kosmetiky a parfémů, ale také sportovních potřeb, elektroniky a vybavení do domácnosti. Pokud tedy sháníte něco ze zmíněné kategorie, vydejte se do obchodů. Povánoční výprodeje potrvají celý leden.

Zdražování v Česku – vývoj cen základních potravin od roku 2015 do poloviny roku 2022:

Video se připravuje ...
Zdražování v Česku - Vývoj cen základních potravin od roku 2015 do poloviny roku 2022 • VIDEO: Videohub

Sháníte něco na sebe? Výprodeje na první svátek vánoční zahájila společnost Zoot. Slevy se v druhé polovině ledna zvýší z 50 na 60 procent a vztahují se na všechno módní zboží z letošní podzimní a zimní kolekce. Slevy do výše 50 procent nabízí také módní řetězec H&M, Zalando nebo Answear.cz. Nový pár bot pořídíte se slevou do výše padesáti procent v obchodě Deichmann, eobuv.cz nebo CCC. Pokud jste v posledním zmíněném obchodě členem, získáte navíc slevu 10 %. 

Radost si můžete udělat i voňavou kosmetikou. Internetový obchod notino.cz také nabízí slevy do výše 50 procent a stejně jsou na tom také obchod Sephora nebo parfumerie FAnn. Slevy do výše 30 procent zase nabízí parfumerie Marionnaud, ale pouze on-line. Můžete tak vybírat ze širokého sortimentu vůní, dekorativní kosmetiky, produktů péče o pleť a tělo a z celé řady kosmetických doplňků za opravdu výhodné ceny.

Ve výprodeji můžete nakoupit také lednice, pračky a myčky, ale také televize, počítače nebo mobilní telefony. Menší kuchyňské spotřebiče můžete v obchodě Datart nakoupit v 5- až 30% slevě, zmíněné televize zase až o 15 procent levněji. Sleva ve výši 20 procent se vztahuje na herní příslušenství, o 35 procent výhodněji vyjdou digitální rádia a reproduktory. Velké slevy nabízí také Alza, a vy tak můžete nakoupit až o polovinu levněji. Výprodej zahájila také IKEA. V až 50% akci můžete nakoupit vánoční dekorace, a připravit se tak na příští rok, ve slevě ale najdete také nábytek, doplňky nebo kuchyňské spotřebiče.

Redakční tipy na skvělé kousky ve slevě najdete ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová