Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šaty na den D: Nevěsta si vybrala svatební šaty, ale doprovod byl proti!

Video se připravuje ...
Šaty na den D: Nevěsta Iveta
VIDEO: Videohub
16. července 2022 | 06:00

Vybrat si šaty na svůj svatební den není jednoduchá záležitost. Nevěsty mají své představy o svatebních šatech již od útlého dětství. Ve finále ale na postavě nemusí vypadat úplně přesně jako v našich představách, a proto si na výběr šatů s sebou bereme naše blízké jako poradce.

Třetí nevěstou je třicetiletá Iveta ze Zlína, která si na pomoc pro výběr šatů přivedla svou tetu Drahuši a její kamarádku a zároveň svědkyni Báru. První dvoje šaty se ale Iveta rozhodla ani neukázat doprovodu. Něco jí na nich nesedělo. První byly podle ní hodně usedlé a druhé byly podle nevěsty spíše na vyšší postavu.

Třetí šaty, které se na ramínku Ivetě moc nepozdávaly na ni vypadaly úžasně. A tak je hned šla ukázat doprovodu. Stejný názor měla i teta nevěsty. Svědkyně ale měla jisté výhrady. Poznamenala, že se jí šaty zdají příliš zdobené. A tak přišly na řadu další a poslední šaty, které Ivetě padly jako ulité. Sama prohlásila, že se v nich skutečně cítí nejlépe.

Svědkyně Bára souhlasila s výběrem a z posledních šatů byla nadšená. Tentokrát ale teta měla jiný názor. I přes všechny rady a neshody se nevěsta rozhodla pro jednoduchost a minimalismus a vybrala si poslední šaty pro svou svatbu. A byla skutečně nadšená.

Budete se vdávat a chcete zažít výběr svých šatů na Den D v naprosto mimořádném stylu? Rády vám s tím pomůžeme! Hledáme budoucí nevěsty, které by se o svůj zážitek podělily nejen s našimi čtenářkami! Věřte nám, my pro vás vybere ty nejkrásnější šaty! Stačí vyplnit formulář, který naleznete přímo ZDE!

Autor: Lucie Piedová