Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nevěsta si vybrala dokonalé svatební šaty a pak všechny šokovala!

Video se připravuje ...
Šaty na den D: Nevěsta Natalie
VIDEO: Videohub
9. července 2022 | 06:00

Šaty jako pro princeznu se závojem a vlečkou. Tak mohou vypadat svatební šaty jako z pohádky. Ale každá máme jinou vysněnou představu o našem dni D. Jak si vyberou nevěsty svatební šaty v projektu Šaty na den D?

Druhou nevěstou je Natálie, která je původně z Ukrajiny. Do Česka přišla se s svým dítětem, aby si našla lepší práci a vydělala více peněz. I ona hledá své vysněné šaty. Podle slov její blízké přítelkyně si zatím moc hezké romantiky neužila.

Její první představa o svatebních šatech byla krajka, dlouhý rukáv, rozparek, ale i tak se pak nevěsta s moderátorkou a majitelkou salonu Marií shodly na tom, že šaty odpovídající jejím požadavkům sice krásné jsou, ale ne pro ní. A tak tým dam hledal dál.

Protože je Maruška opravdu profesionál každým coulem, dohledala střih, který by Natálce mohl sedět. A opravdu se šaty nevěstě líbily a dokonce se je rozhodla ukázat přátelům. Ti ale s šaty úplně nesouzněli.

Až třetí šaty, které Maruška přinesla, Natálce rozzářily úsměv na tváři. A staly se pro ní jasnou volbou. Názor jejích přátel se ale různil. Když se moderátorka Natálky zeptala, jaký názor by byl jejího nastávajícího manžela na šaty, nevěsta přiznala, že žádná svatba nebude. Prý si chtěla jen vyzkoušet, jaké to je obléknout si překrásné svatební šaty.

Její přátelé toto zjištění nepřijali úplně vlídně. Jak to vše dopadlo? Podívejte se na úvodní video!

Budete se vdávat a chcete zažít výběr svých šatů na Den D v naprosto mimořádném stylu? Rády vám s tím pomůžeme! Hledáme budoucí nevěsty, které by se o svůj zážitek podělily nejen s našimi čtenářkami! Věřte nám, my pro vás vybere ty nejkrásnější šaty! Stačí vyplnit formulář, který naleznete přímo ZDE!

Autor: Lucie Piedová