Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šaty na den D: Promění se řidička odtahové služby v krásnou princeznu?

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
2. července 2022 | 06:00

Dokonalé svatební šaty a celý tento výjimečný den má vysněné snad každá z nás už od útlého dětství. Nová show Šaty na den D nahlíží do zkušební kabinky svatebního salonu a odhaluje kromě příběhů jednotlivých nevěst také představy o svatebních šatech.

První nevěstou je 32 letá maminka Kristýna z Kladna, která má ráda typicky klučičí koníčky a stejně tak i zaměstnání, i tak ale vypadá jako něžná dívka. A v bílých šatech se přemění v krásnou princeznu.

Kristýna měla jasnou představu o šatech, ale stejně tak i její maminka a svědkyně, které ji na cestě za ideálními šatami provázely a rozhodně se nebály říci svůj názor.. Svědkyni se nelíbil výstřih. Mamince se zase zamlouvaly typicky princeznovské šaty a Kristýna měla svou hlavu. Jak to celé dopadlo? Podívejte se na video!

Budete se vdávat a chcete zažít výběr svých šatů na Den D v naprosto mimořádném stylu? Rády vám s tím pomůžeme! Hledáme budoucí nevěsty, které by se o svůj zážitek podělily nejen s našimi čtenářkami! Věřte nám, my pro vás vybere ty nejkrásnější šaty! Stačí vyplnit formulář, který naleznete přímo ZDE!

 

Autor: Lucie Piedová