Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Detaily svatby Brooklyna Beckhama: Prsten za 7 milionů a zklamaná Victoria

4. dubna 2022 | 06:00

On je nejen synem úspěšných rodičů, ale i začínající šéfkuchař. Ona je dcerou miliardáře a nadějná herečka. Dohromady tvoří hvězdný (a šíleně zamilovaný) pár. Svou velkou lásku zpečetí již 9. dubna, devět měsíců po zasnoubení. Kdo na jejich veselku přijede, kdo se omluvil a jaká láskyplná psaníčka posílá zamilovaná snoubenka svému milému? 

Obřad by se měl konat na panství nevěstina otce, miliardáře a podnikatele Nelsona Peltze, v Palm Beach na Floridě. Přímořská nemovitost se může pochlubit neuvěřitelnými 27 ložnicemi.

Hlavní družičkou nevěsty bude její bratr Brad, který je hokejistou. Den D zvěční na fotografiích prestižní fotografka slavných Annie Leibovitz.

Video se připravuje ...
Tři královské nevěsty a jejich róby. Která byla nejdražší? • VIDEO: Videohub

Hosté ale během svatebního dne budou mít pořizování fotografií přísně zakázáno. 

A které celebrity byly na svatbu pozvány? Není vyloučeno, že se objeví princ Harry s Meghan, modelka Gigi Hadid, herečka Nicole Richie nebo slavný šéfkuchař a Brooklynův vzor Gordon Ramsay. Naopak omluvu už kvůli turné poslal zpěvák Elton John, který je ženichovým kmotrem. 

Brooklyn svou lásku požádal o ruku loni v červenci 2021. Na zásnubním prstenu opravdu nešetřil. Jeho hodnota se odhaduje na 250 000 liber (v přepočtu 7 milionů korun).

Zatímco Nicolina budoucí tchyně tak trochu očekávala, že nevěsta bude chtít svatební šaty právě z její dílny, není tajemstvím, že Nicola zvažovala model z italského domu Valentino. Satisfakcí pro možná zklamanou návrhářku tak byly žluté šaty, které na sobě měla herečka v den zásnub.

Když Brooklyn sdílel radostnou novinu na Instagramu, neskrýval dojetí: "Před dvěma týdny jsem požádal svou spřízněnou duši, aby si mě vzala, a ona řekla ano. Jsem nejšťastnější muž na světě. Slibuji, že budu ten nejlepší manžel a jednou i nejlepší táta."

Reakce budoucí paní Beckhamové na sebe nenechala dlouho čekat.

"Udělal jsi ze mě nejšťastnější dívku na světě. Nemůžu se dočkat, až strávím zbytek svého života po tvém boku. Miluji tě tak moc, zlato."

Ostatně milostná psaníčka prý Nicola Brooklynovi nechává po bytě docela často. On sám se s nimi nedávno pochlubil v rozhovoru pro prestižní módní magazín. Jaká vyznání doma už našel?

"Zbav se starostí a neboj se, protože jsem tu navždy s tebou."

"Miluji tě celým svým srdcem a slibuji ti, že společně můžeme překonat cokoliv." 

"Máš nejlaskavější srdce, jaké jsem kdy potkala. Společně to všechno zvládneme jen tehdy, když si budeme důvěřovat. Miluji tě navždy. Tvoje budoucí žena."

Zdá se, že ti dva k sobě patří. A kdo ví, třeba se ze ženichova otce už brzo stane sexy dědeček...

Autor: Dita Mrázková