Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Móda ze Style Awards: Úchvatné róby i přehlídka strašidel

  • Některé krásky excelovaly a některé šokovaly. Podívejte se!
    6. září 2013 | 07:00

    V New Yorku se rozdávaly výroční ceny Style Awards. Tato akce odstartovala newyorský týden módy a vyhlásila modelkou roku oblou Kate Upton. Podívejte se na oslňující i odstrašující modely, ve kterých se slavné ženy prošly po červeném koberci.

  • Nicole Richie

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Moderátorka celého slavnostního večera pojala večerní róbu velmi originálně. Vršek se nám moc líbí a vykukující pupík si může ultraštíhlá Nicole dovolit. Široké kalhoty prapodivné délky na jejím křehkém těle působí jako pěst na oko. Boty celkový dojem zachraňují. Ale nemůžeme se zbavit dojmu, že v záplavě černé barvy se éterická Nicole poměrně ztrácí.
  • Julie Macklowe

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Známá americká investorka se postarala o pořádný poprask. Objevila se v "alobalových šatech", které by vypadaly nevkusně i na hasičském bále v Malé vsi. Pokus o stejnobarevné boty dopadl fiaskem. Možná hlavně proto, že jako společenskou obuv si Julie obula "humpolácké" tenisky. Módní peklo!
  • Christie Brinkley

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Chuť nám spravila americká herečka a modelka, která má šedesátku téměř za rohem. Na svůj věk vypadá naprosto úchvatně. Rafinované krajkované šaty na zem byly trefou do černého. Jediné co bychom vytkli je kabelka přes rameno. K nádherné róbě by se více hodilo drobné psaníčko.
  • Kate Upton

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Vnadná kráska byla ten večer vyhlášena modelkou roku a stala se středem pozornosti. Nejspíš s výhrou opravdu nepočítala, protože jinak by se oblékla lépe. Černé šaty nikoho neurazí, ale ani nenadchnou. Světlem na konci tunelu je sexy rozparek. Příště se víc odvaž, Kate!
  • Ana Ravenstein

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Rachitická modelka se v záplavě květin topila celý večer. Na šatech bylo příliš volánků, které Anu skryly. Kdyby zvolila úzké šaty, udělala by mnohem lépe. Přece jen ji musíme pochválit, a to za absenci šperků, které by celému modelu ještě přitížily.
  • Adrienne Bailon

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Kyprá herečka měla ten večer opačný problém, protože v upnutých šatech byla vidět naopak až moc. O číslo měnší šaty a nepřirozeně se dmoucí ňadra působily nevkusně a lacině. Celkovému dojmu ještě ubral satén, který ze šatů dělal spíše noční košilku. Stříbrné šperky a účes alá 30. léta nás nadchly.
  • Carolyn Murphy

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Americká modelka a herečka vypadala naprosto úchvatně. Zlaté minišaty s hadím vzorem jsou vkusné, výrazné a sexy. Páskové sandálky, černé psaníčko a ledabylý drdol byly tou správnou volbou. Pro tentokrát je Carolyn absolutní vítězkou. Gratlujeme!

Diskuse ke článku
.