Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Akné se nevyhýbá ani slavným! Poznáte modelku roku s ošklivými boláky na tváři?

2. října 2013 | 11:00

Topmodelka s bujnými ňadry a oblými boky získala nedávno oficiální titul Modelka roku. Její sexy křivky si zamilovaly nejen objektivy fotoaparátů, ale i lidé po celém světě. Výhra modelky s ženskými tvary je prvním impulzem k postupnému odstraňování vyhublého trendu. Už víte, kdo je žena na fotografii?

Ano, opravdu je to světová topmodelka Kate Upton. Ta se zdála být do nedávna naprosto dokonalou ženou bez jediné vady na kráse. Její smyslné křivky, dokonalé obličejové rysy a blond hřívu jí totiž závidí ženy po celém světě.

Obyčejná žena

Dobrou zprávou pro nás normální ženy je, že krásnou Kate trápí stejné problémy jako nás. Pár hodin před startem pařížské módní akce ji přistihli fotografové nenalíčenou. Kate těsně před startem zběsilého "cvakání" fotoaparátů doběhla své pravidelné "kolečko" a nedobrovolně odhalila světu svůj problém. Akné.

...
Autor: profimedia.cz

Odhalení

Kate se sice snažila nenalíčenou pleť zakrýt alespoň slunečními brýlemi, ale všudypřítomní fotografové se zaměřili na detaily. Fotografie, na které má jedna z nejkrásnějších žen planety mastnou pleť, zpocené vlasy a viditelné pupínky, oběhla svět během pouhého dne.

O pár hodin později se Kate Upton zúčastnila pařížského Fashion weeku a vypadala božsky. Šikovné ruce vizážistů si s problematickou pletí hravě poradily.

Díky odhalující fotografii se teď Kate těší ještě mnohem větší oblibě. Ženy ji za její "nedokonalosti" zkrátka zbožňují a mužům stačí její bujný dekolt. A samotná Kate si z nelichotivé fotky nic nedělá. Má totiž plnou hlavu svého nového přítele, charismatického tanečníka Maksima Chmerkovskiho.

Způsobí Kate Upton revoluci v modelingu?
Autor: profimedia.cz