Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hořká po kávě, sladká po zmrzlině

Pochutnejte si na kávě a zmrzlině zároveň!
26. dubna 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Caffé Latte patří mezi nejoblíbenější nápoje z kávových bobů a Carte d´Or nyní rozšiřuje různorodost pojetí této chuti. Ledová zmrzlina Carte d´Or Caffé Latte s čokoládovou polevou a čokoládovými hoblinkami paradoxně nenechá nikoho chladným a rozhodně si získá ty, kteří holdují kvalitní kávě a nepřeslazeným dezertům. Rozněžní nejen chuťové pohárky, ale atraktivním vzhledem potěší i oči. Této podmanivé smetanové pochoutky se už nebudete chtít nikdy vzdát!

Už ve starém Řecku a v Egyptě znali sníh a led ochucený medem nebo ovocnou šťávou. Mongolové pak dali vzniknout zmrzlině, když připravovali ochucené nápoje z mléka. Ty díky chladnému horskému klimatu často zmrzly. Vývoj této tradiční pochoutky nás dovedl až do současnosti, kdy výrobci předních značek jako Carte d´Or používají na výrobu zmrzliny vytříbené ingredience a vyváženou recepturu.

Výsledkem je hra jedinečných chutí, které snoubí jemně sladkou příchuť v různých variantách, ať tradičně ovocných nebo v novodobých jako tiramisu nebo káva. Zmrzlina Carte d´Or Caffé Latte je tak velmi současné kulinářské osvěžení, který by nemělo chybět v žádné moderní domácnosti. Jeho použití je mnohostranné. Potěší nejen návštěvu, ale zpříjemní i jinak všední večery, které trávíme doma s blízkými.

Vychutnejte si kávu a zmrzlinu zároveň!
Autor: Carte d´Or

Carte d´Or ve variantě Caffé Latte vyniká unikátní kombinací příchutí, při které zažijete celou paletu chutí. Hořká příchuť kávy vás v ústech rychle nadchne, aby byla v zápětí vyhlazena jemným smetanovým nádechem v ledové podobě, tak typické pro zmrzlinové pamlsky.

Pro více informací o této lahůdce a spoustě dalších navštivte webové stránky www.cartedor.cz.