Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nastal čas přezouvání! Dopřejte svému vozu profesionální péči za skvělou cenu

S výměnou pneumatik se nemusíte "trápit" sama. Za skvělé ceny si je teď můžete nechat vyměnit u profesionálů.
15. března 2012 | 08:01

Konečně je tu jaro! Mrazivá rána jsou ty tam, sluníčko zahřívá silnice. Je čas na výměnu zimních pneumatik za letní. Proč ale zbytečně utrácet víc, než je nutné? My vám poradíme, kde vám auto přezují se slevou!

Se stoupajícími teplotami se na jaře každoročně začínají motoristy plnit i pneuservisy. Proto je právě teď nejvyšší čas na výměnu zimních pneumatik na letní. Nečekejte na nekonečné fronty či vzdálené místo v pořadníku. Zajistěte si jejich výměnu už teď!

Slevový portál na adrese www.sleviste.cz vám přináší úplný přehled kvalitních servisů, kde vymění vaše pneumatiky rychle a spolehlivě. A navíc s až 80% slevou oproti běžným cenám. To už se vyplatí! Celou nabídku slevových kuponů najdete ZDE.

Nezapomínejte na bezpečnost svou i svých blízkých. Pneumatiky, jejich technický stav a správné použití jsou důležitými faktory bezpečnosti provozu. Při venkovních teplotách kolem 15°C se jízdní vlastnosti zimních pneumatik zhoršují, zvyšuje se jejich opotřebení při provozu a stoupá spotřeba paliva.


Autor: red