Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

10 věcí, bez kterých my ženy, nemůžeme žít!

Bez čeho se neobejdete? Jsou pro nás víc důležité věci materiální, nebo pocitové?
8. března 2012 | 06:33

Vytvořily jsme pro vás seznam věcí, bez kterých, podle nás, nejsou ženy ženami. Samozřejmě každý to vnímá jinak, takže se s tím nemusíte úplně ztotožnit. Může vás ale inspirovat, nebo alespoň pobavit.

LÁSKA

Láska patří k našemu životu, ať už chceme, nebo ne. Celý život procházíme dvěma obdobími – zamilovaností, nebo nenávistí. Znáte ty stavy, kdy si říkáte: „Sakra, už nikdy víc!“ Stejně ale dřív nebo později vstoupíme do té „samé řeky“.

10 věcí bez kterých nemůžeme žít
Autor: Profimedia.cz
Sice se říká, že člověk se z chyb učí, ale není tomu tak.
Každá žena potřebuje lásku, a to ať už se zklame nebo jí vydrží do smrti (existuje láska navěky?). Muži, ženy.. Je jedno ke kterému pohlaví tíhneme. Každý si chceme zažít tu svou životní lásku.

ČOKOLÁDA

Láska čokoládě, čokoláda k lásce, aneb vrána k vráně sedá. Ukažte mi někoho, kdo ji nemiluje! Ten pocit, když se rozplývá na jazyku, je nenahraditelný. Mnohdy dokáže skvěle nahradit partnera u filmu, nebo v posteli! Ne nadarmo se o čokoládě říká, že má blahé účinky na psychiku. Může také přivodit sladký „orgasmus“

10 věcí bez kterých nemůžeme žít
Autor: Profimedia.cz

MAKE-UP

Chceme být krásné. Nejkrásnější, když jdeme na rande, nebo na schůzku s někým důležitým. Pro ženy je zkrátka důležité se líbit! Pomineme ty, které chodí na plastiky jako o závod. Která z vás má ve své kabelce lesk na rty, rtěnku, nebo pudr? Skoro všechny! Líbí se nám, když se cítíme i vypadáme dobře. A mužům? Těm se to určitě (v mezích) líbí taky.

PARFÉM
10 věcí bez kterých nemůžeme žít
Autor: Profimedia.cz

Vůně! Znáte ten pocit, když si někoho spojíte s nějakým příjemným odérem? Jdete po ulici a najednou cítíte vůni, která vám připomíná vaši kamarádku, maminku, nebo partnera, otočíte se, a tam stojí úplně jiný člověk. Když si vybíráte parfém, dáváte hodně na svůj osobní pocit. Je to přece součást vaší osobnosti. Jen to, prosím, nepřehánět!

SLZY

Radost, zklamání, dojetí. Jaké jsou nejkrásnější slzy? Asi ty, které jsou z pozitivních zážitků. Narození dítěte, opětovné shledání s rodinou po dlouhé době, dojetí z projevení lásky. Rády si také zapláčeme u dojemných filmů nebo videí, roníme slzy smíchu u praštěných debat se svými známými. Slzy patří k životu. Každý si prostě občas potřebuje vylít své slzné kanálky, no ne?

10 věcí bez kterých nemůžeme žít
Autor: Profimedia.cz

BOTY
10 věcí bez kterých nemůžeme žít
Autor: Profimedia.cz

Ta euforie, když si zkoušíme deset párů bot najednou a pak si dva z nich odneseme domů! Doma se do nich nazouváme, pochodujeme po dřevěné podlaze s jehlovými podpatky a připadáme si jako princezny. No a co že na sobě máme domácí tepláky a vlasy by zasloužily umýt. Při první příležitosti, kdy boty „vyvenčíme“ zjistíme, že to asi tak dokonalé nebude a nadáváme na puchýře. Stejně bez nich ale nemůžeme žít! Chceme jich mít tolik, jako Jessica Parker ze Sexu ve Městě!

KABELKY

Minimálně ke každému outfitu jednu, všech barev, ale také alespoň dvě černé, které nás neomrzí. Občas si koupíme nějakou levnější „jen tak, na tahání nákupů“. Když se po nějakém čase odrbe, s těžkým srdcem ji vyhodíme, ale okamžitě vybíráme další. Zapeklitá situace, kdy hledáme ve dvacetistupňových mrazech klíče a ne a ne je v tom bordelu, co se nám v kabelce za den (!) nahromadí, najít. Nejde bez nich žít! Je to droga.

DRBY
10 věcí bez kterých nemůžeme žít
Autor: Profimedia.cz

„Ženský jedny hubatý!“ Procedí vždycky mezi zuby můj přítel, když k nám přijdou na návštěvu moje nejlepší kamarádky. Sedíme na gauči, jíme indiánky, zapíjíme je kávou a drbeme. Probereme všechny naše známé, vztahy, která naše sokyně je zase těhotná a bubláme smíchy, když se dozvíme, že se Máňa odvedle vyspala s plešatým starostou, který je ještě ke všemu chlupatý jako medvěd. Patří to k ženské povaze. Ale běda těm, kteří pomlouvají nás! Nepřipadá v úvahu!

JÍDLO

Premenstruační syndrom? To je peklo! Jsme jako žíraviny. Doslova sežereme všechno, co nám přijde pod ruku! Větrníky, buchty od babičky, kyselou rybu, bůček, žebírka v medové omáčce a „zaplácneme“ to ještě zeleninovým salátem, abychom se necítily špatně. Když jdeme do kavárny, děláme, že nevidíme všechny ty medovníky, větrníky a rakvičky se šlehačkou. Jsou dny, kdy držíme diety. Jsou dny, kdy si řekneme: „No a co! Musí mě mít rád takovou, jaká jsem.“ Jídlo je nedílnou součástí našeho života. A bez něj bychom nebyli. Tak co.

10 věcí bez kterých nemůžeme žít
Autor: Profimedia.cz

DIETY
10 věcí bez kterých nemůžeme žít
Autor: Profimedia.cz

Která z vás se pravidelně dívá do zrcadla nachází nové a nové špeky? Kolik z nás neustále dělá narážky na svou postavu a chce slyšet: „ Ale prosímtě! Vždyť vypadáš dobře!“ Ano, všechny. Trápíme svá těla v tělocvičně, jíme dělenou stravu, zeleninu, ryby. A pak, když není náš den, tak se na to vykašleme. Nicméně tento „začarovaný kruh“ se opakuje ještě několikrát. Když jdete na rodinný oběd a při servírování vepřa-knedla-zela prohlásíte: „Nene, já nebudu, já jsem v dietě,“ už dopředu víte, že to asi s tím hubnutím, nebude zas tak horké.

Autor: Eva Dvořáková