Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vlasy jako sláma? Přestaňte se trápit nad délkou a hustotou svých vlasů!

5. prosince 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Vlasy jsou už po staletí symbolem ženské krásy. Vy se ale za svou kštici stydíte? Děsíte se každého pohledu do zrcadla, protože opět uvidíte své zničené, roztřepené a polámané vlasy, které jsou bez objemu? Stav vašich vlasů je ovlivněn hned několika faktory, ale na vině může být také prodělání covidu-19!

Každá žena si přeje, aby její vlasy vypadaly vždy krásně a zdravě. Bohužel urputná touha po dokonalých vlasech někdy vede k jejich ničení. O vlasy je potřeba pečovat správně a nevystavovat je nežádoucím faktorům, které jim neprospívají. Kvalitu vlasů rozeznáte obyčejným pohlazením. Poškozené vlasy jsou často na dotek drsné, tvrdé a nepoddajné. Důvodem všeho je poškozená vlasová kutikula, za jejíž otevření a následné poškození může nejčastěji nevhodná péče. Čemu se vyhnout a čím mohou být vlasy ještě poškozovány?

Stres, hormony nebo špatná výživa také mohou za vypadávání vlasů!

Vlasy, stejně jako jiné části lidského těla, potřebují hloubkovou výživu, kterou získáváme ze stravy. Důvod je jednoduchý. Pokud se vlasy lámou, ztrácejí objem, jsou suché, bez lesku, smutné a bez života, musíte začít doplňovat vitaminy a minerály. Kvalitu vašich vlasů z velké části ovlivňuje právě životospráva a další roli hraje vaše vnější doplňující péče. A právě strava bez správných živin může vést k vypadávání vlasů.

U žen může být vypadávání a špatná kvalita vlasů způsobena také stresem nebo hormonální nerovnováhou, která je nejvíce patrná v období puberty, těhotenství, po porodu nebo v menopauze, kdy ženám klesá hladina estrogenu.

Patříte k těm, kteří si denně vlasy tepelně upravují, pravidelně si je barví nebo nosí těsné copy či culíky?

Vlasy jsou denně vystavovány obrovské zátěži a za jejich vypadávání můžeme ve většině případů my. Nešetrně vlasy rozčesáváme, tepelně upravujeme, nosíme vlasy těsně sepnuté nebo si je pravidelně barvíme či jinak chemicky upravujeme. Takto narušené vlasy jsou křehké a mohou se lámat, třepit a ztrácet svůj objem. Toužíme-li po krásných a zdravých vlasech, je vhodné zátěž omezit a zvolit správnou péči, která minimalizuje její dopady na vlasové buňky.

Může být na vině špatného stavu vlasů také COVID-19?

COVID-19 na našem těle zanechává velkou paseku a ač to může znít nezvykle, může mít také vliv na vypadávání vlasů. Až tři měsíce po prodělání této nemoci přetrvávají u pacientů různé zdravotní komplikace, a než se tělo plně zotaví, může uplynout i půl roku. K těmto problémům se řadí také zvýšené vypadávání vlasů, a to se tak stává závažnější dlouhodobou komplikací, se kterou se musíme vypořádat.

Dopřejte svým vlasům to nejkvalitnější!

Kvalitní péči o vlasy vám poskytne unikátní řada farmaceutických přípravků Vlasové hnojivo. Složení produktů obsahuje složky pečlivě vybrané s cílem podpořit růst i hustotu vlasů a omezit jejich vypadávání. Vlasové hnojivo v podobě tablet díky vysokému obsahu biotinu rychle a účinně redukuje nadměrné vypadávání vlasů, podporuje jejich růst a kvalitu. Ve složení tohoto doplňku stravy najdete vysoké dávky aminokyselin, vitamínů a minerálů, které jsou klíčové pro stav vlasů a vlasové pokožky.

Dalším krokem v péči o vaše vlasy by měl být kvalitní šampon. Ten by měl totiž vaše vlasy nejen umýt, ale také zregenerovat, posílit a především chránit. Ve složení vašeho šamponu by proto neměl chybět kofein prokrvující vlasové folikuly, kopřiva, zelený čaj a silymarin. Právě tyto látky naleznete v šamponu Vlasové hnojivo, který podporuje růst nových vlasů, zvyšuje odolnost vlasových buněk a pomáhá vytvářet objem, lesk a sílu vlasů. Pro ještě rychlejší a výraznější péči doplňte mytí vlasů o bezoplachovou péči sérum Vlasové hnojivo, které představuje koncentrovanou péči o slabé a řídké vlasy s tendencí vypadávat.

Doplňte svým vlasům potřebné látky a náležitě o ně pečujte díky této řadě osvědčených přípravků, kterou naleznete ve svých lékárnách nebo také online. Vaše vlasy vám poděkují a vy se opět budete moci chlubit krásnou a zdravou hřívou!

Video se připravuje ...