Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Péče o pleť z mořských řas i první vůně stvořená umělou inteligencí

9. srpna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Myslíte si, že znáte Avon? Opravdu? Tušili jste, že 70% vědců z Avonu jsou právě ženy? A celý tým nyní přichází s nejnovějšími inovacemi v rámci péče o pleť. Portfolio oblíbené řady OXYPURE se rozrůstá o jedinečné výrobky obohacené o extrakt z mořských řas. Proč právě mořské řasy? Působí na pleť antioxidačně a hydratačně, ale navíc zklidňují a vyživují. Jsou v pravém slova smyslu beauty ingrediencí budoucnosti. Komplex OXYPURE dokáže neutralizovat škodlivé vlivy oxidačního stresu a patogenů z vnějšího prostředí, které způsobují předčasné stárnutí pleti.

Na letní trendy odpovídá Avon novými letními odstíny ikonické řasenky Euphoric Featherlight, která se oděla do kobaltově modré, nápaditě fialové a do černé. Kartáček ve tvaru přesýpacích hodin je zárukou intenzivní barvy a dokonalého prodloužení řas. Díky unikátnímu složení s keratinem a ricinovým olejem si užijete efekt umělých řas s dvojnásobným objemem i délkou.

Autor: AVON Cosmetics

Péči potřebují i vaše rty, které jsou obzvláště v letních měsících vystaveny náporu slunce, sucha a mořské vody. Ten pravý prázdninový look jim dodáte hydratační tekutou rtěnkou s matným efektem Lip Paint. Ta má dokonale vyvážené složení, které nejen hydratuje, ale dodává i maximální výživu, to vše díky kokosovému oleji, avokádu, bambuckému másku a pečujícímu vitaminu E. Lip Paint si oblíbila i známá stylistka Ivana Pražáková. „Trendem letošního léta budou pudrové odstíny – starorůžová a meruňková či neutrální barvy – béžová a karamelově hnědá,“ radí Ivana.

Autor: AVON Cosmetics

Ačkoliv je Avon společností pro ženy, nezapomíná ani na muže. Právě pro ně přichází s revoluční novinkou, která možná ovlivní vývoj parfemářského průmyslu. Pánská vůně Full Speed Gamer EDT je totiž vonný skvost stvořený umělou inteligencí. Tato toaletní voda vás kombinací růžového grapefruitu, rebarbory a indické pačule přenese z virtuální reality do skutečného, vzrušujícího světa, kde nic není nemožné.

Autor: AVON Cosmetics

A při návratu do reality nám nic tak dobře nezklidní smysly a nezrelaxuje, jako koupel s bohatou a voňavou pěnou. Věděli jste, že ve vodní lázni, kdy se vlivem horké vody otevírají póry, vstřebává naše pokožka hydratační a pečující látky více než kdy jindy? Koupelové pěny se pyšní mimořádně kvalitním složením hýčkajícím naši pleť stejně jako luxusními vůněmi. Po dlouhém dni vyzkoušejte pěnu Relieve & Recover, která dokonale uvolní nejen vaše tělo, ale zklidní i smysly. A to díky speciálně namíchané směsi eukalyptu a kafrového oleje.

Autor: AVON Cosmetics

O společnosti AVON

Kosmetická společnost AVON je součástí globální společnosti Natura & Co a již 135 let zlepšuje životy žen prostřednictvím krásy… stále v tom pokračuje avšak moderněji! Přináší inovace, spojuje lidi, podporuje ženy, vnímá všechny podoby krásy. Slaví sílu žen po celém světě, podporuje je v objevování vlastního potenciálu a překonávání výzev. Překvapuje vás to? Přidejte se - #WatchMeNow #SledujteMe #AvonIsChanging #AvonSeMeni. AVON je zastánce toho, na čem skutečně záleží. Právě sílu krásy využívá k vytvoření lepšího světa pro ženy. Pozorně naslouchá potřebám žen a je hlasem jejich tužeb. Věří v lepší svět pro ženy, který bude lepším světem pro všechny.

Bojuje za zdravá prsa, protože rakovina prsu je jedním z nejčastějších onkologických onemocnění u žen, proto AVON věnoval více než 20 mil. dolarů na screeningové programy. Stejně bojuje i proti domácímu násilí, kterému čelí 1 ze 3 žen. Dosud pomohl již 14 mil. žen trpícím domácím násilím. Celosvětově společnost AVON předala více než 1 miliardu dolarů na projekty související se zdravím a bezpečím žen. Za posledních 20 let zaregistrovala více než 750 patentů a výrobky z jejího portfolia získaly více než 300 ocenění za poslední 3 roky. Věděli jste, že každou sekundu se po světě prodají 3 rtěnky, 7 parfémů a 2 výrobky pleťové péče značky Anew? Dobře známé a oblíbené značky jsou ANEW, mark., AVON TRUE, Planet Spa, Nutra Effects, Avon Care či Advance Techniques. Více o společnosti, aktivitách a výrobcích AVON se dozvíte na www.avon.cz a facebookovém profilu AVON Česká republika.

Autor: AVON Cosmetics