Sobota 11. května 2024
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác
Polojasno 19°C

Odvažte se na letní vlně s Avonem!

5. července 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Myslíte si, že znáte Avon? Opravdu? Možná jste ani netušili, že kosmetická společnost Avon za posledních 20 let zaregistrovala více než 750 patentů! Kosmetický gigant ale nepolevuje a na trh neustále přináší nejen nejrůznější inovace, ale také jedinečné novinky. Těšit se tak můžete až na 40 vysoce kvalitních inovací v líčení každý rok a až na 400 úžasných odstínů kosmetiky v každém katalogu. Avon, to je kvalita testovaná mnoha beauty blogerkami a oblíbená miliony žen.

Oh, So Tokyo

Letní počasí a dlouhé večery plné zábavy si žádají elegantní a svůdné líčení. Přesně takové vám zajistí nová limitovaná kolekce značky .mark nesoucí jméno Oh, So Tokyo. Jak už název napovídá, kolekce je inspirovaná hlavním městem Japonska, a stejně jako Tokio samotné je velice módní, plná inovativního složení a užijete si díky ní zábavu plnou barev.

Díky moderní technologii a vysoce pigmentované saténové barvě se vám povede vykouzlit ultra precizní vzhled pokud sáhnete po kaligrafických očních linkách Tokyo, jejichž aplikátor je inspirovaný kaligrafickými štětci a zaručuje tak snadné a přesné nasazení. Svůdný pohled jako gejša v jednom tahu!

.mark Kaligrafické oční linky Tokyo, 299,00 Kč
Autor: AVON Cosmetics

V případě, že se nebojíte odvážnějších odstínů a chcete dosáhnout elektrizujícího pohledu, oční stíny Tokyo jsou jako dělané přímo pro vás. Jejich složení s pigmenty, které drží pohromadě jako maličké magnetky, vykouzlí dokonale výzarný efekt.

.mark Oční stíny Tokyo, 419,00 Kč
Autor: AVON Cosmetics

Jemné zbarvení a trendy jednobarevný vzhled vytvoříte za pomoci moderní barvy na rty a tváře Tokyo. Pigment této barvy je součástí konzistence lehké jako voda a její textura je tak velmi příjemná i na každodenní nošení. Poklepáváním prstů na rty i tváře dosáhnete efektu do ztracena.

.mark Barva na rty a tváře Tokyo, 299,00 Kč
Autor: AVON Cosmetics

A pokud patříte spíše k fanouškům pudrových tvářenek, určitě vás osloví ombré paletka na tváře obsahující růž na tvář a rozjasňovač 2 v 1, zajišťující dokonalé rozjasnění. Hedvábná matná tvářenka se v paletce prolíná s rozjasňovačem pro lichotivé zvýraznění vaší krásy.

.mark Růž na tvář a rozjasňovač Tokyo, 299,00 Kč
Autor: AVON Cosmetics

Ochrana před sluníčkem na každém kroku

S přicházejícím letním obdobím je péče o naši pleť i pokožku těla klíčová. Sluneční paprsky na pleti jsou balzámem pro duši, ale je velmi důležité také myslet na patřičnou ochranu a vybrat si účinnou péči v podobě opalovacího krému s vysokým faktorem, a předejít tak nežádoucím vráskám. Řada výrobků Anew Solar Advance vychází vstříc potřebám mladé či zralejší pokožce, včetně té citlivé, a postará se o její blaho. Objevte dokonalou péči jako stvořenou na léto. Široké portfolio oblíbených Anew Solar Advance výrobků se nyní rozrůstá o unikátní novinku - Ochranný pleťový sprej SPF50. Stačí párkrát nastříkat na obličej či dekolt a jste připravena vyrazit vstříc vzrušujícím letním zážitkům zalitým sluncem!

Ochranný pleťový sprej Anew SPF50; 400,00 Kč
Autor: AVON Cosmetics

Autor: AVON Cosmetics