Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Proč byste měla spát nahá? Zhubnete a zlepšíte svůj vztah!

  • Spánek bez oblečení přináší řadu výhod
    13. dubna 2023 | 06:00

    Spíte nahá, nebo oblečená? Pokud volíte raději druhou možnost, děláte podle všeho chybu. Jak vám může prospívat spánek bez pyžama? Přinášíme vám hned pět jednoduchých důvodů!

  • Důvod č. 1: Zbavíte se napětí

    Spaní bez oblečení vás zbaví veškerého přebytečného napětí. Nikde vás nic nebude tlačit. Díky tomu bude uvolněnější zevnitř i navenek. Začnete se cítit pohodlněji a zbavíte se stresu. Nehrozí, že by vás ze spánku rušila kousavá košilka nebo příliš upnutá gumička od kalhot. A celkově lepší spánek pak prospěje i vaší psychické kondici. Dostatečně vyspalá budete vyrovnanější a spokojenější.

    Které potraviny zlepšují spánek? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Potraviny, které vám pomohou lépe spát • VIDEO: Petr Němeček

  • Důvod č. 2: Zažehnete novou jiskru ve vztahu

    Ve chvíli, kdy se s drahou polovičkou rozhodnete spát nazí, není pochyb, že to může znovu zažehnout jiskru vášně mezi vámi. Zejména dlouholeté páry tak zpestří svůj milostný život. Vsaďte se, že erotické napětí ve chvíli, kdy poprvé zalezete pod peřinu bez pyžama, se mezi vámi nechá krájet. Navíc se oba budete cítit komfortněji a šťastněji, když se takhle k sobě přitulíte.

  • Důvod č. 3: Zhubnete!

    Díky spánku bez oblečení můžete dostat své tělo do kondice. Kvalitní spánek v kombinaci s větším uvolněním napomůže restartovat váš metabolismus. Ten se díky tomu rozběhne na plné obrátky, a vás tak možná přestanou trápit problémy s přibíráním. A co víc! Je šance, že dokonce také nějaké to kilo zhubnete díky lepšímu spalování.

  • Důvod č. 4:  Předejdete gynekologickým zánětům

    Neprodyšné spodní prádlo je přímo úrodnou půdou pro líhnutí bakterií. Někdy mohou stát přemnožené škodlivé bakterie za rozvojem gynekologických zánětů a kvasinkových infekcí. Spaním bez kalhotek jim můžete hravě předcházet a udržet své intimní partie zdravé a v rovnováze. Předejdete tím řadě možných nepříjemných problémů.

  • Důvod č. 5: Zlepšíte kvalitu svého spánku

    Po probuzení bez pyžama se budete ráno cítit svěží a budete mít lepší náladu. Díky nulovým vrstvám se během noci tolik nezpotíte, což vám umožní cítit se hned na začátku dne skvěle a okouzlující. Nebudete mít žádné otlačeniny a nebude vám ani horko. Všechny tyto výhody vám umožní začít nový den úspěšně a bezstarostně.

Autor: Tereza Brožová
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...