Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pro dobrý přehled nabízí NaturaMed recenze svých zákazníků

21. března 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Kdo by nechtěl před nákupem vědět, jestli je vybraný produkt opravdu kvalitní? Přesně to si řekla společnost NaturaMed. Recenze zákazníků kvůli tomu zařadila na čestné místo jejich webu a objednávky se jen hrnou!

Zkušenosti zákazníků byly trefou do černého

Málokdo sám osloví firmu s prosbou, zda by mu poskytla detailnější informace o jejích výrobcích. Když však zákazník vidí ověřené recenze přímo na eshopu, ve většině případů si je přečte a ocení je.

Takovou zkušenost má i jeden z největších poskytovatelů norských doplňků stravy na našem trhu, firma NaturaMed. Když lidem umožnili přístup k mnoha recenzím, zvýšil se i počet objednávek. Postupně proto zařadil NaturaMed recenze téměř ke každému svému produktu.

Nikdo nechce kupovat zajíce v pytli

Obecné informace o doplňcích stravy má zřejmě každý. Jak ale poznat, kterou značku si vybrat a v čem se liší od své konkurence? Před nákupem hraje roli hned několik faktorů:

Obsah účinných látek, který vždy musí být uvedený na obale i na eshopu. Měly by pokrývat doporučenou denní dávku stanovenou pro zdravé dospělé osoby, jinak se může stát, že budete užívat ,,slabý“ produkt.

Zda se při užívání doplňku stravy mohou objevit nežádoucí účinky – s tím velice dobře poradí právě zkušenosti zákazníků. Lidé se obvykle podělí o informaci, jak dlouho už výrobek užívají a jaké pociťují účinky.

Cena je vždy až na prvním místě. Možná budete muset sáhnout po kalkulačce, ale vězte, že větší balení se často vyplatí mnohem víc. Zkuste si spočítat cenu za jednu kapsli a nezapomeňte na to, kolik kapslí je denně zapotřebí užívat.

Hrají pro vás roli i dárky k nákupu?

Pak určitě vyzkoušejte doplňky stravy NaturaMed! Recenze říkají, že především k ročnímu balení obvykle získáte hodnotný dárek (dle dostupných informací např. kávovar, hodinky nebo balení jiného produktu zdarma). Vyplatí se také sledovat akční nabídky, kdy nezřídka ušetříte i 50 % z celkové ceny.

Jelikož má NaturaMed norské kořeny, funguje to u nich trošku jinak. Je dobrým zvykem, že své výrobky prodávají zákazníkům napřímo, v obchodech je proto nenajdete. Výhodou téhle formy prodeje je to, že se ušetří náklady na spolupráci s prostředníkem. Doplňky stravy jsou proto cenově dostupné, přestože mají špičkovou kvalitu. Ostatně, i v tomto ohledu předkládá NaturaMed recenze svých letitých zákazníků.

Video se připravuje ...