Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dobrá rada z Lékárna.cz: Kůže přímo sametová!

21. března 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Cítit se skvěle ve své kůži nemusí být o drahé kosmetice. Někdy stačí jen chytře vybrat to, co kůži vrací kondici, a každý den si věnovat desetiminutovku. Poradíme vám, jak na sametovou kůži!

Především zamiřte do lékárny a ptejte se po kosmetice Uxitol. Nestojí svět a obsahuje to, po čem budete po těle fit i krásná: ureu. A platí, že čím víc urey je v přípravku, tím víc happy bude vaše kůže, zvlášť když jí dávku péče  dopřejte každý den. Téměř ihned začnete kůži na svém těle vnímat jako sametovou, tedy zdravou, příjemnou na dotek, pružnou. V řadě Uxitol, kterou nabízejí výhradně lékárny, jsou teď už tři přípravky s různým obsahem urey a každý míří na jiný problém, neboli každý má obsah zmíněné urey přesně takový, aby rychle pomohl na konkrétním místě: s 10 % urey pomůže zjemnit ruce, s 25 % míří na zhrublou až popraskanou kůži pat a chodidel a novinka s 13 % je určená pro sametovou pokožku celého těla, také na suché, hrubé a pigmentované lokty či kolena, na kůži s keratózou.

Autor: PEARS HEALTH CYBER, s.r.o.

Jemné nohy

Zhrublé paty a chodidla nejsou žádná krása, vypadají – řekněme si to upřímně – ohyzdně a odpudivě u mužů i u žen. A často ještě až do krve praskají. Uxitol 25 udělá z drsných nohou jemné nožky skoro obratem, do tří dnů ucítíte výsledky. Každý den nohy umyjte (dopřejte si voňavou mírně teplou lázeň bylinkovou nebo olejovou), osušte a pečlivě namažte. Jemná vlastnoruční masáž chodidel, nártů, kotníků a prstů vám zaručeně uleví od únavy, krém zajistí hluboké zjemnění. Můžete ho použít i na ty praskliny na patách, neštípe, ale u takto poraněné kůže chvíli potrvá, než se vrátí do kondice. Vytrvejte, promazávejte pečlivě nohy a výsledek se dostaví.

Autor: PEARS HEALTH CYBER, s.r.o.

Měkké ruce

Když dlaně tzv. šustí, je čas jim dodat vláhu: ale není krém jako krém, někdy se nechce vstřebat a dlouho se na nich mastný film drží, jindy se bleskurychle vsákne a úleva po něm nezbyde. Balzám Uxitol 10 voní neutrálně, aby ho snesli na rukou i muži, ruce nezatěžuje, ale rychle je zjemní a ošetří i drobné prasklinky.

Autor: PEARS HEALTH CYBER, s.r.o.

Sametové tělo

Hebkou kůži na celém těle zajistí „třináctka“ – Uxitol 13. Je to momentálně v lékárnách ještě horká  novinka a má ureu nadávkovanou přesně tak, abyste po aplikaci pocítili jemnost a hladkost svého těla. Kůže se proměňuje s věkem, s různými nemocemi, užívanými léky, s prostředím, ve kterém žijeme nebo pracujeme. Třeba taková keratóza pilaris (kuřecí kůže) trápí spoustu lidí různého věku: projevuje se malými hrubými pupínky na pažích či stehnech, ale objevit se mohou i v obličeji nebo na hýždích. Na kuřecí kůži neexistuje žádný lék, ovšem její příznaky lze celkem úspěšně zmírňovat právě pravidelným zjemňováním. Na to je Uxitol13 přímo stvořený. Ale použít ho klidně může každý, koho trápí suchá a hrubá kůže a chce si užít ten skvělý sametový pocit: žena po menopauze, když kožní buňky ztrácejí vodu a tedy pokožka jemnost, senioři, diabetici, lidé s ekzémy, lupénkou atd.

Autor: PEARS HEALTH CYBER, s.r.o.

Dobrá rada pro každého

Je vlastně jednoduché cítit se fit a krásná: jen si dobře vybrat a pravidelně používat hydratační kosmetiku s ureou. Tu, která vás udělá „sametovou“, najdete na největší lékárně na internetu Lékárna.cz, která má nejširší nabídku produktů pro zdraví a krásu, ale také tým lékárníků, který kdykoli rád a ochotně poradí každému individuálně cestu ke zdraví. Do jejich poradny vedou cesty telefonem,  mailem nebo přes chat a dokonce v ní mají i spoustu už „hotových“ rad pro ty, kdo se rádi probírají informacemi sami. A ještě jedno unikum, které jinde v lékárně nenajdete: garantují, že jejich rady fungují. Lékárna.cz se také jako jediná lékárna zaručuje za dobré rady svých lékárníků, garantuje vrácení peněz, a to na volně prodejné humánní léčivé přípravky (s výjimkou homeopatik) nebo zdravotnické prostředky zde zakoupené na základě rady lékárníka, podívejte se na www.lekarna.cz do záložky Garance dobré rady.