Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dagmar Pecková: Menopauzu jsem si užila se vším všudy

Video se připravuje ...
Trable s menopauzou - 6. díl. Přechod jako nový začátek
VIDEO: Videohub
2. října 2021 | 06:00

Možná se s kamarádkami můžete bavit o tom, co vás v přechodu trápí. Jak jste se změnila. Ale kolik takových přiznání jste četla nebo slyšela od známých osobností? Jednou z mála, které se nebojí o menopauze mluvit, je operní pěvkyně Dagmar Pecková. Podívejte se na další díl pořadu Trable s menopauzou, který najdete v úvodu článku. Zde vám prozradí, jak prožívala návaly a další těžkosti tohoto období.

Málokterá z nás se na menopauzu těší, děsíme se, že už definitivně budeme neatraktivní, tlusté, zkrátka staré. Ale menopauza může být i nový začátek: začnete se třeba soustředit na své potřeby, přestanete se trápit tím, zda se líbíte mužům. Najdete si čas na své koníčky. Hodně vám může pomoct sport, třeba i hormonální jóga, která vás nejen uklidní, ale může i pomoct odstranit fyzické obtíže. Pomoct mohou meditace, rituály. Jak? Podívejte se na video v úvodu článku, v němž vám představíme hormonální jógu i rituály. A Dagmar Pecková vás inspiruje k tomu, abyste se menopauzy nebála.

Partnerem pořadu se stal Feminus, doplněk stravy z čistě přírodních látek bez jakýchkoliv hormonů. Když si na jejich stránkách přečtete zkušenosti reálných žen, které ho užívají, dojdete k závěru, že není třeba se příznaků menopauzy bát a že je lze opravdu ovlivnit. Zkušenosti s Feminusem najdete ZDE.

Autor: Markéta Žídková
Video se připravuje ...