Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tisíce žen se vydaly na Avon pochod: Jak to vypadá přímo na místě?

Avon Pochod 2017
10. června 2017 | 11:30

Rakovina prsu každý rok v Česku zabije několik tisíc žen. Další tisíce pacientek si tuto diagnózu vyslechnou. Naštěstí se nemoc často dá úspěšně léčit, je však třeba přijít včas. Na tohle všechno upozorňuje tradiční Avon pochod, který se právě tuto sobotu v pravé poledne vydává v Praze ze Staroměstského náměstí na ostrov Štvanice. Díky redakci ženy.cz můžete být přímo u toho! 

Sledujte živé vstupy z Avon pochodu! Spolu s ostatními se redaktorky webu ženy.cz dají do pohybu ve 12 hodin a vy můžete být u toho díky živému streamu, i když jste osobně dorazit nemohli. A naopak, vaši známí a blízcí vás můžou díky přenosu pozdravit přímo do kamery. 

...
Autor: BPŽ
 Sledujte přímý přenos z Avon pochodu 2017

Rakovina prsu se dá léčit, ale musí se odhalit včas – ideálně tak, že žena chodí na pravidelné preventivní prohlídky, případně dorazí k lékaři hned, jak se podezřelé příznaky objeví.

Redaktorky webu ženy.cz na startu
Autor: Avon Pochod 2017
Projekt Avon proti rakovině získává finanční prostředky díky prodeji speciálních produktů s růžovou stužkou a triček na Avon pochodu, výrobky jsou dostupné také v růžovém e-shopu na zdravaprsa.cz.

Peníze se používají na projekty spojené s prevencí a bojem proti této zákeřné nemoci. Avon pochod je nejvýznamnější aktivitou nadace a koná se každoročně ve více než 50 zemích světa. Po celém světě se do současnosti vybralo již 80 milionů dolarů.

V Česku se Avon pochod koná již posedmnácté. Letos je jeho mediálním partnerem i web ženy.cz a jeho redaktorky se pochodu přímo účastní. 

Autor: red
Video se připravuje ...