Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ženy prodávají pozitivní těhotenské testy! Proč to dělají a kdo je kupuje?

Je libo pozitivní těhotenský test?
5. března 2017 | 06:00

Kanadský žertík, nebo důmyslná léčka na chlapa, kterého si žena chce udržet? Těžko říct. Každopádně Češi jsou zase jednou přeborníky v kuriózní věci. Na internetu totiž prodávají těhotenské testy. Sehnat je lze za cenu od stokoruny výše. 

Těžko věřit tomu, která strana je nepochopitelnější. Zda ta, která pozitivní těhotenské testy prodává, nebo ta, která si je kupuje. Ano, skutečně je lze na internetu sehnat. Ženy si tím chtějí často upevnit partnerský vztah, který je třeba odsouzen k blízké záhubě. No, ne že by k tomu pak stejně nedošlo. Zvláště pokud to praskne. 

Pohádka o potratu

Říkáte si, k čemu jim to je? Vždyť přece dříve nebo později partner musí zjistit, že jeho partnerka dítě nečeká. Je to prosté. S radostí mu oznámí tu novinku, a aby svá slova potvrdila, vytáhne i těhotenský test. Pokud má muž v sobě alespoň trochu charakteru, tak ženu přece neopustí. To by udělal jen zbabělec a srab. Pár týdnů se radují (nebo alespoň jeden z nich) z radostné události. 

Pak už jen stačí sehrát pohádku o potratu.
Autor: Shutterstock.com

Pak ale přijde žena s rozmazaným make-upem, nasadí smutný obličej číslo 351 a s mrtvolným hlasem oznámí, že potratila. To se stává. Během prvního trimestru to není nic neobvyklého, některé ženy dokonce ani neví, že byly těhotné, a potrat považují za předčasnou menstruaci. 

I když se to může zdát jako neškodná věc, každý, kdo se do takového obchodu pustí, měl by si být vědom toho, že porušuje zákon. Dopouští se totiž podvodu podle trestního zákoníku. Co vám hrozí? Více se dočtete na stránkách www.info.cz.

Autor: red
Video se připravuje ...