Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mateřské mléko, nový energetický nápoj pro sportovce

Mateřské mléko se může brzy stát tak žádaným, že se bude platit zlatem!
11. června 2014 | 06:00

Mateřské mléko se stává novým hitem, především pro muže atlety, kteří ho používají jako tajnou zbraň na podporu fyzické výdrže a vitality. Prozatím o něm ovšem všichni mlčeli!

Celou tuhle utajenou zbraň sportovců, provalil jeden z nich, který o tom, že pije mateřské mléko, promluvil pro NY magazín. Anthony sám, si ho kupuje přes internet za 50 Kč na 30ml. Od doby, kdy mu ho jeho kamarád doporučil, o jeho konzumaci mluvil i s kolegy v posilovně a zjistil, že není zdaleka jediným, který tento zázrak přírody objevil.
Jelikož Anthony nevěří na steroidy a jiné energetické suplementy, je přesvědčen, že mateřské mléko je skvělou a přírodní náhradou.

Mateřské mléko se může brzy stát tak žádaným, že se bude platit zlatem!
Autor: shutterstock


Jason Nash, tatínek čtyř dětí, začal prý pít mateřské mléko hned s tím prvním, přesvědčen, že co je dobré pro děti, musí být dobré i pro dospělé. Tvrdí také, že si myslí, že díky konzumaci mateřského mléka své ženy, která z toho mimochodem není příliš nadšená, nebyl po celé ty roky vůbec nemocný.

Pokud lidé touží ochutnat mateřské mléko, nebo ho v nějakém množství pravidelně konzumovat, evidentně to není žádný problém. Na internetu se dá sehnat cokoli. Dokonce v jisté cukrárně v Covent Garden si můžete za 14 dolarů objednat zmrzlinu z mateřského mléka, nebo si na internetu pořídit mýdlo z této suroviny, a dokonce se našel food blogger, který z mateřského mléka své ženy udělal sýr a i s receptem ho vystavil na svých stránkách.