Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co o vás prozradí vaše nehty? Odhalí nemoc i vaši povahu!

Tvar i oblíbená barva laku na nehty o vás prozradí víc, než jste si možná myslely!
29. dubna 2014 | 06:00

Také si při prvním setkání s každým člověkem hned všimnete jeho rukou a nehtů? Pozor! Můžou hodně prozradit o vašem zdraví ale i osobnosti. Věděla jste, že jejich délka, barva i tvar ukáže okolí vaši povahu?


Chcete vědět, s kým máte tu čest ještě dříve, než se s ním dáte do řeči? Pak si dobře prohlédněte jeho ruce a hlavně tvar a délku nehtů a hned budete vědět, jestli jde o citlivou, pečlivou, žárlivou, horkokrevnou, vzteklou nebo třeba bojácnou povahu.

Úzké nehty: Ukazují na člověka, který je vůdčí osobnost, schopný organizátor a svůj život drží pevně v rukou. Tito lidé jsou spíše uzavření a introvertní povahy a vynikají vysokou inteligencí. Nemají rádi stereotyp a často potřebují změny. Milují cestování a adrenalinové sporty. Jako partneři jsou věrní.

Nehty
Autor: Shutterstock


Široké nehty: Prozradí osobnost se silně vyvinutou intuicí a smyslem pro spravedlnost. Takový člověk je energický, úspěšný v práci, rád vyhledává dobrodružství a miluje společnost a zábavu.

Krátké nehty: Jejich vlastníky jsou většinou citliví lidé, kteří rádi pomáhají ostatním. Jde o rodinné typy, zodpovědné a spolehlivé jedince. Občas ale tito lidé trpí úzkostí a depresemi a snadno propadnou hněvu.

Dlouhé nehty: Označují přátelskou, důvěryhodnou, klidnou a mírumilovnou povahu. Lidé s dlouhými nehty mají často umělecké sklony a jsou u druhých lidí velice oblíbení. Umí totiž naslouchat a hlavně udržet tajemství. Často jim dlouho trvá, než se k něčemu rozhodnou a odhodlají se k činům.

Odhalte povahu podle oblíbené barvy laku na nehty!

Růžová

Tato něžná barva na nehtech ukazuje na ženskost a jemnost. Jste pyšná na to, že jste ženou, milujete romantiku a šíříte kolem sebe lásku a dobrou náladu.

Červená

Patříte mezi vzdělané, sebevědomé a sexy ženy, které jsou si vědomy své přitažlivosti. Dobře znáte svou cenu a víte, že jste výjimečná.

Vínová

Jste tak trochu tajemná a nevyzpytatelná bytost, zároveň ale velice elegantní a máte smysl pro krásu a umění.

...
Autor: Shutterstock

Stříbrná

Na první pohled možná působíte na lidi chladně a odtažitě, opak je ale pravdou. Umíte být veselá, zábavná a vtipná, ale velkou společnost příliš často nevyhledáváte.

Zlatá

Snadno podléháte módním trendům a výstřelkům, stejně tak se lehce necháte ovlivnit i v životě. Působíte hodně sebevědomě, zároveň občas ale trochu nerozhodně.

Zelená

Tak neobvyklý odstín volí jen silné a dynamické osobnosti se smyslem pro humor. Pozor na přehnanou žárlivost!

Modrá

Chcete být za každou cenu originální a vybočovat z davu. Jste oddaná a věrná partnerka a dobrá kamarádka. V životě ráda experimentujete a nenecháte se jen tak od něčeho odradit.

Žlutá

Ráda na sebe upozorňujete a zbožňujete, když jste středem pozornosti. Lidé vás mají rádi pro vaši optimistickou a veselou povahu a živelnost.

Třpytivý lak na nehty hravě skryje všechny nedokonalosti.
Autor: shutterstock.com


Fialová

Jste kreativní, máte bohatou fantazii a víte přesně, co chcete. Za každých okolností si jdete vlastní cestou a žádný problém vás nezaskočí.

Bezbarvý lak

Používají ho praktické ženy, které mají rády zajeté stereotypy. Jste stálá povaha a je pro vás důležité mít pevné zázemí. Zároveň ale nejste příliš originální.

Autor: sim