Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak na zimu a bolavé klouby? Zahřejte se!

9. února 2014 | 07:00
Prezentace klienta |

Prochladnutí nemusí způsobit jen rýmu nebo chřipku, ale může se také nepříznivě projevit i na bolesti vašich kloubů nebo zad. I když se venku už o slovo skoro hlásí jaro, nepodceňujte ochranu před chladem! Jak se proti němu bránit?

Roku na srdce. Koho z nás někdy netrápí nesnesitelná bolest zad, krční páteře či kolen? Bederní část páteře nese největší váhu těla a zároveň mu poskytuje větší flexibilitu, což je kombinace, která způsobuje, že je časem citlivější. A my tak při sebemenším prochladnutí trpíme bolestí.

Břišní pás Tourmalin, netmedik.cz, 956 Kč.
Autor: netmedik.cz
Přitom není nutné trpět, ale jen se pořádně prohřát, aby nepříjemná bolest ustoupila. Právě s tím vám báječně pomohou samozahřívací pásy TOURMALIN, které jsou vynikající pomůckou nejen pro zimní dny. Akcelerují totiž teplo absorbované z těla, zahřívají místo aplikace a zvyšují cirkulaci krevních toků. Mají tak blahodárné účinky nejen na zvýšení buněčného metabolismu, ale uvolní i vaše svaly.

Tourmalin vydává při ohřevu od pokožky infračervené záření, které blahodárně působí na bolesti v oblasti bederní páteře a oblasti lumbární, tedy spodního břicha, ideální je také pro oblast krční páteře a kolena. Zároveň vytváří záporné ionty a magnetické pole, které pronikají do hloubky a ničí aktivní radikály a jiné škodlivé látky.

Samozahřívací vložky do bot s Turmalinem
Autor: netmedik.cz
Jsou vám tedy schopny pomoci od bolestí v celém kloubním aparátu, pocitu chladu, chronicky studených nohou a rukou, pomalé krevní cirkulace, ale i stresu nebo únavy!

V nabídce obchodu Netmedik najdete vyhřívací bederní a břišní pás, ortézy na koleno, vyhřívací krční pás, vložky do bot a mnoho dalších pomůcek pro váš život bez bolesti. Vyzkoušejte samozahřívací pásy zkolekce TOURMALIN a přesvědčte se o jejich unikátních vlastnostech. Za mimořádně výhodnou cenu je koupíte ZDE.